iPhone "pica" site-ul O2

Autor:  | Publicat în:  O2 1.197 ori
<b>iPhone "pica" site-ul O2</b>Nebunia iPhone care a cuprins Marea Britanie, a afectat si site-ul operatorului O2, cel care va pune in vanzare telefonul din data de 9 noiembrie. Ieri O2 a fost confirmat drept partnerul exclusiv Apple pentru lansarea lui iPhone, dandu-se astfel startul...

Nebunia iPhone care a cuprins Marea Britanie, a afectat si site-ul operatorului O2, cel care va pune in vanzare telefonul din data de 9 noiembrie.

Ieri O2 a fost confirmat drept partnerul exclusiv Apple pentru lansarea lui iPhone, dandu-se astfel startul unui fenomen de masa similar cu cel din SUA. Viitorii clienti au sperat sa fie primii care comanda un iPhone online, accesand magazinul virtual O2, pentru a fi intampinati de un mesaj de eroare. Acesta anunta ca din cauza cererii mari, nu pot fi procesate comenzile online, clientii fiind invitati sa pre-comande handsetul prin telefon.

Un purtator de cuvant O2 a afirmat ca site-ul a beneficiat de un numar record de accesari, dupa anuntul legat de lansare lui iPhone in Marea Britanie. 1500 de noi vizitatori au intrat pe site in fiecare secunda, generand erori si impiedicand viitorii clienti sa comande un terminal. Reprezentantii O2 recomanda publicului sa nu intre in panica, deoarece mai este destul timp pana la lansare, iar iPhone-urile nu vor fi epuizate rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×