Sony Ericsson vinde smartphone-uri HTC!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 724 ori
<b>Sony Ericsson vinde smartphone-uri HTC!</b>HTC (High Tech Computer) a trimis o serie de comenzi pentru terminale dotate cu Windows Mobile celor de la Sony Ericsson, compania urmand sa puna in vanzare smartphone-urile in cea de-a doua jumatate a anului 2008. Vom avea de-a face cu primul smartphone...

HTC (High Tech Computer) a trimis o serie de comenzi pentru terminale dotate cu Windows Mobile celor de la Sony Ericsson, compania urmand sa puna in vanzare smartphone-urile in cea de-a doua jumatate a anului 2008.

Vom avea de-a face cu primul smartphone Sony Ericsson care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar si cu prima comanda de amploare a celor de la HTC adresata unei companii importante. Afacerea presupune livrarea a 1 milion de unitati, ceea ce reprezinta 10-20% din totalul celor programante pentru 2008. Parteneriatul HTC-Sony Ericsson pare unul infailibil si poate vom vedea si un handset produs in colaborare de cele 2 companii.

Se pare ca HTC are programul incarcat, lasand pe seama celor de la Sony Ericsson o parte din afacerea sa. Sa fie acesta un semn ca producatorul lucreaza serios la Google Phone? Nu ne-ar surprinde sa fie vorba chiar de Google Phone, in cazul celor 1 milion de unitati pregatite pentru anul viitor. Secretomania protejeaza intregul proiect, dar daca teoria este corecta, vom vedea probabil vanzari de succes pentru companiile implicate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×