Sony Ericsson vinde smartphone-uri HTC!

792 ori
<b>Sony Ericsson vinde smartphone-uri HTC!</b>HTC (High Tech Computer) a trimis o serie de comenzi pentru terminale dotate cu Windows Mobile celor de la Sony Ericsson, compania urmand sa puna in vanzare smartphone-urile in cea de-a doua jumatate a anului 2008. Vom avea de-a face cu primul smartphone...

HTC (High Tech Computer) a trimis o serie de comenzi pentru terminale dotate cu Windows Mobile celor de la Sony Ericsson, compania urmand sa puna in vanzare smartphone-urile in cea de-a doua jumatate a anului 2008.

Vom avea de-a face cu primul smartphone Sony Ericsson care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar si cu prima comanda de amploare a celor de la HTC adresata unei companii importante. Afacerea presupune livrarea a 1 milion de unitati, ceea ce reprezinta 10-20% din totalul celor programante pentru 2008. Parteneriatul HTC-Sony Ericsson pare unul infailibil si poate vom vedea si un handset produs in colaborare de cele 2 companii.

Se pare ca HTC are programul incarcat, lasand pe seama celor de la Sony Ericsson o parte din afacerea sa. Sa fie acesta un semn ca producatorul lucreaza serios la Google Phone? Nu ne-ar surprinde sa fie vorba chiar de Google Phone, in cazul celor 1 milion de unitati pregatite pentru anul viitor. Secretomania protejeaza intregul proiect, dar daca teoria este corecta, vom vedea probabil vanzari de succes pentru companiile implicate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×