Sony Ericsson vinde smartphone-uri HTC!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 742 ori
<b>Sony Ericsson vinde smartphone-uri HTC!</b>HTC (High Tech Computer) a trimis o serie de comenzi pentru terminale dotate cu Windows Mobile celor de la Sony Ericsson, compania urmand sa puna in vanzare smartphone-urile in cea de-a doua jumatate a anului 2008. Vom avea de-a face cu primul smartphone...

HTC (High Tech Computer) a trimis o serie de comenzi pentru terminale dotate cu Windows Mobile celor de la Sony Ericsson, compania urmand sa puna in vanzare smartphone-urile in cea de-a doua jumatate a anului 2008.

Vom avea de-a face cu primul smartphone Sony Ericsson care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile, dar si cu prima comanda de amploare a celor de la HTC adresata unei companii importante. Afacerea presupune livrarea a 1 milion de unitati, ceea ce reprezinta 10-20% din totalul celor programante pentru 2008. Parteneriatul HTC-Sony Ericsson pare unul infailibil si poate vom vedea si un handset produs in colaborare de cele 2 companii.

Se pare ca HTC are programul incarcat, lasand pe seama celor de la Sony Ericsson o parte din afacerea sa. Sa fie acesta un semn ca producatorul lucreaza serios la Google Phone? Nu ne-ar surprinde sa fie vorba chiar de Google Phone, in cazul celor 1 milion de unitati pregatite pentru anul viitor. Secretomania protejeaza intregul proiect, dar daca teoria este corecta, vom vedea probabil vanzari de succes pentru companiile implicate.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×