iPhone primeste BBC iPlayer?

Autor:  | Publicat în:  Apple 831 ori
<b>iPhone primeste BBC iPlayer?</b>iPlayer este un serviciu TV la cerere apartinand celor de la BBC si se va lansa pe data de 27 iulie, fiind posibil ca acesta sa fie suportat si de celebrul terminal de la Apple, iPhone. Dupa ce colaborarea dintre Apple si celebrul operator O2 a prins...

iPlayer este un serviciu TV la cerere apartinand celor de la BBC si se va lansa pe data de 27 iulie, fiind posibil ca acesta sa fie suportat si de celebrul terminal de la Apple, iPhone.

Dupa ce colaborarea dintre Apple si celebrul operator O2 a prins contur, se pare ca BBC doreste sa intre in "jocul iPhone", lansand o aplicatie compatibila cu acest controversat terminal. Un clip promotional pentru serviciul iPlayer a fost lansat recent, demonstrand functionarea acestuia pe iPhone. iPlayer este un client software care permite utilizatorilor sa descarce si sa vizioneze episoade sau seriale intregi de la BBC pe terminalele lor.

Aplicatia a fost creata pentru PC-uri si pentru Mac-uri, desi nu pare a functiona inca pe acestea din urma. In acest caz ne intrebam cum va functiona oare iPlayer pe iPhone, desi clipul promotional confirma compatibilitatea aplicatiei cu terminalul mobil lansat de Apple. Este evident ca in perioada de dupa lansarea lui iPhone, numerosi developeri sau companii de top vor dori sa-si asocieze brandurile si produsele cu gadgetul creat de compania lui Steve Jobs.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×