LG - Ciocolata cu Visine de la Verizon

3.909 ori
<b>LG - Ciocolata cu Visine de la Verizon</b>LG Chocolate a fost lansat de Verizon intr-o versiune mai atractiva, in 2 noi culori: negru cherry si albastru mint, dar si cu o serie de feature-uri inovatoare. Noul Chocolate este mai subtire decat versiunea originala si include un keypad touch cu...

LG Chocolate a fost lansat de Verizon intr-o versiune mai atractiva, in 2 noi culori: negru cherry si albastru mint, dar si cu o serie de feature-uri inovatoare.

Noul Chocolate este mai subtire decat versiunea originala si include un keypad touch cu vibratii, dar si un nou sistem de navigatie. Music player-ul incorporat suporta fisiere in format MP3 si WMA, iar aplicatia My Music organizeaza playlisturile in functie de artist sau gen muzical. Terminalul stocheaza melodiile pe carduri de memorie microSD, cu o capacitate maxima de 4GB. Versiunea upgradata a lui LG Chocolate include o camera de 1.3 megapixeli, care poate filma la o rezolutie de 176x144 pixeli.

Noul telefon include si un video player care ofera suport pentru fisiere in format MP4, 3GP si 3G2, iar terminalul soseste impreuna cu un headset Bluetooth, suportand hands-free, DUN, A2DP (stereo) si servicii de printare prin Bluetooth. Aceasta varianta a lui Chocolate va fi disponibila incepand din data de 9 iulie, prin Verizon, dar nu cunoastem inca un pret oficial al acestui viitor telefon-hit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×