Update pentru Nokia N800 Internet Tablet

1.436 ori
<b>Update pentru Nokia N800 Internet Tablet</b>Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior Nokia a lansat in sfarsit update-ul pentru Internet Tablet-ul N800, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare: &nbsp; Acest update aduce suportul pentru Skype pe N800, imbunatateste sensibilitatea Internet...

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior Nokia a lansat in sfarsit update-ul pentru Internet Tablet-ul N800, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare:

Acest update aduce suportul pentru Skype pe N800, imbunatateste sensibilitatea Internet Tablet-ului , facandu-l mai usor de folosit si ii adauga music player-ul Rhapsody. Cu cativa ani in urma Nokia ar fi lansat un nou gadget in loc sa implementeze astfel de functionalitati prin intermediul unui update. Astfel am fi beneficiat de un terminal "nou", cu aceleasi specificatii tehnice si doar cateva update-uri.

Din fericire astfel de strategii nu mai sunt folosite, iar cei de la Nokia au decis sa ofere un suport de calitate pentru toate terminalele produse. Evident, am mai vazut update-uri lansate de compania finlandeza, care fie corectau bug-uri, fie imbunatateau performanta si stabilitatea gadgeturilor, dar in cazul lui N800 putem vorbi despre unul dintre cele mai importante update-uri facute vreodata. Speram ca aceasta sa fie o initiativa care va continua si in cazul altor terminale produse de Nokia.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×