Pretiosul telefon Motorola MING A1600 Gold isi face aparitia

5.714 ori
<b>Pretiosul telefon Motorola MING A1600 Gold isi face aparitia</b>O versiune aurita/aurie a lui Motorola A1600, telefon dotat cu touchscreen tocmai si-a facut aparitia pe site-ul filialei chinezesti a producatorului american. Creat in stilul lui Motorola V8 Luxury Edition, A1600 beneficiaza de atingerea magica a...

O versiune aurita/aurie a lui Motorola A1600, telefon dotat cu touchscreen tocmai si-a facut aparitia pe site-ul filialei chinezesti a producatorului american.

Creat in stilul lui Motorola V8 Luxury Edition, A1600 beneficiaza de atingerea magica a producatorului francez de bijuterii si ceasuri Cartier. Totusi se pare ca MOTO sta in spatele designului, in majoritatea sa, de vreme ce Cartier ofera doar un suport pentru carti de vizita drept bonus. In ciuda faptului ca de obicei nu gustam editiile aurite ale telefoanelor existente deja, cea a lui A1600 arata destul de bine si este chiar atractiva.

A1600 Gold nu are alte diferente fata de modelul original, decat cea evidenta, de look. Telefonul soseste cu acelasi display touchscreen QVGA cu diagonala de 2.4 inchi si stratul protector de plastic semitransparent care il acopera. Handsetul ruleaza un OS bazat pe Linux si suporta conectivitate quad-band GSM/GPRS/EDGE, dar fara 3G, de vreme ce este vorba despre un terminal lansat in China.

Motorola Ming A1600

Motorola A1600 incorporeaza si o camera de 3 megapixeli, un slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 4 GB, Bluetooth Stereo (A2DP), un port microUSB si radio FM stereo. In cele din urma trebuie sa mentionam si prezenta unui GPS, care permite atat utilizarea functiilor navigationale ale telefonului, cat si geotaggingul pozelor.

Telefonul este deja disponibil pe piata, la un pret de 685 de euro, dar doar in China.

Sursa: Gsmarena.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×