iPhone Pro, probabil cel mai bun concept de iPhone 4G (Video)

1.811 ori
<b>iPhone Pro, probabil cel mai bun concept de iPhone 4G (Video)</b>Antonio De Rosa a creat un concept de iPhone 4G, pe care nici macar Apple nu l-ar putea reconstitui atat de usor. Pe numele sau iPhone Pro, incredibilul terminal este prezentat in imaginile urmatoare si intr-un clip la finalul articolului. &nbsp; &nbsp;...

Antonio De Rosa a creat un concept de iPhone 4G, pe care nici macar Apple nu l-ar putea reconstitui atat de usor. Pe numele sau iPhone Pro, incredibilul terminal este prezentat in imaginile urmatoare si intr-un clip la finalul articolului.

Designerul afirma ca acest telefon concept ruleaza iPhone OS 3.2 si foloseste un mecanism sofisticat, cel mai probabil glisant, care ascunde un sistem de control touch ideal pentru gaming. iPhone Pro vine cu o camera frontala, ascunsa in partea superioara a sectiunii glisante. Handsetul foloseste si o conexiune MagSafe in partea din spate si vine cu o memorie interna de 64 GB.

Observati cat de slim este acest iPhone 4G si cat de bine arata partea sa glisanta, cu tastele virtuale cu iluminare LED de culoare rosie. Pe cand un terminal real de acest gen?

iPhone Pro Concept

iPhone Pro Concept

iPhone Pro Concept

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×