iPhone SE 2 e din nou în cărţi; Ar putea sosi luna viitoare conform unor noi indicii, scăpări

1.331 ori
<b>iPhone SE 2 e din nou în cărţi; Ar putea sosi luna viitoare conform unor noi indicii, scăpări</b>Deși părea că șansele de a vedea un succesor pentru iPhone SE în acest an se apropie rapid de zero, iată că astăzi apar noi indicii și scăpări ce indică chiar contrariul în schimb. Descoperim că o serie de ID-uri speciale asociate noului iPhone

După o perioadă de acalmie legată de scăpările Apple, iată că revine în peisaj Apple iPhone SE 2. Nu oricum, cu o dată de lansare şi o apariţie sub forma unui nume de cod misterios. O serie de ID-uri speciale de iPhone au apărut în baza de date a Comisiei Europene Euroasiatice.

Astfel de coduri de identificare sunt de obicei incluse în baza de date cu o lună înainte de lansarea unui nou smartphone sau alt tip de device. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Apple HomePod apropo, dar şi la cel mai nou model Apple iPad. Având în vedere că nu am văzut nici o scăpare majoră până acum pentru iPhone SE 2, e posibil ca acest terminal să fie doar un upgrade mic, incremental pentru iPhone SE, cel mai probabil la capitolul procesor şi cameră.

iPhone 9

11 noi ID-uri de modele iPhone au apărut la autoritatea mai sus menţionată: A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 şi A2106. Toate aceste coduri fac aluzie la diferite culori şi cantităţi de memorie internă, dar e posibil ca unele dintre ele să fie asociate lui iPhone 9, iPhone X Plus și alte modele noi. Chiar dacă se discută despre un debut pentru iPhone SE 2 în mai eu l-aş vedea mai degrabă debutând la WWDC 2018 pe 4 iunie.

Judecând după scăpări de pe Weibo, iPhone SE 2 ar trebui să aibă un spate din sticlă, un ecran de 4.2 inch, un preţ de 399 dolari şi unii afirmă chiar că va avea chiar şi decupaj frontal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×