iPhone SE 2 e din nou în cărţi; Ar putea sosi luna viitoare conform unor noi indicii, scăpări

1.355 ori
<b>iPhone SE 2 e din nou în cărţi; Ar putea sosi luna viitoare conform unor noi indicii, scăpări</b>Deși părea că șansele de a vedea un succesor pentru iPhone SE în acest an se apropie rapid de zero, iată că astăzi apar noi indicii și scăpări ce indică chiar contrariul în schimb. Descoperim că o serie de ID-uri speciale asociate noului iPhone

După o perioadă de acalmie legată de scăpările Apple, iată că revine în peisaj Apple iPhone SE 2. Nu oricum, cu o dată de lansare şi o apariţie sub forma unui nume de cod misterios. O serie de ID-uri speciale de iPhone au apărut în baza de date a Comisiei Europene Euroasiatice.

Astfel de coduri de identificare sunt de obicei incluse în baza de date cu o lună înainte de lansarea unui nou smartphone sau alt tip de device. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Apple HomePod apropo, dar şi la cel mai nou model Apple iPad. Având în vedere că nu am văzut nici o scăpare majoră până acum pentru iPhone SE 2, e posibil ca acest terminal să fie doar un upgrade mic, incremental pentru iPhone SE, cel mai probabil la capitolul procesor şi cameră.

iPhone 9

11 noi ID-uri de modele iPhone au apărut la autoritatea mai sus menţionată: A1920, A1921, A1984, A2097, A2098, A2099, A2101, A2103, A2104, A2105 şi A2106. Toate aceste coduri fac aluzie la diferite culori şi cantităţi de memorie internă, dar e posibil ca unele dintre ele să fie asociate lui iPhone 9, iPhone X Plus și alte modele noi. Chiar dacă se discută despre un debut pentru iPhone SE 2 în mai eu l-aş vedea mai degrabă debutând la WWDC 2018 pe 4 iunie.

Judecând după scăpări de pe Weibo, iPhone SE 2 ar trebui să aibă un spate din sticlă, un ecran de 4.2 inch, un preţ de 399 dolari şi unii afirmă chiar că va avea chiar şi decupaj frontal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×