iPhone SE 2 apare din nou în peisaj, ar urma să vină în prima jumătate a acestui an

2.416 ori
<b>iPhone SE 2 apare din nou în peisaj, ar urma să vină în prima jumătate a acestui an</b>A revenit din nou în peisaj iPhone SE 2, după o serie de scăpări legate de iPhone-uri flagship cu panouri LCD sau OLED pregătite pentru 2018. De această dată sursa din Taiwan pare bine informată şi afirma că terminalul va fi asamblat exclusiv de..

A revenit din nou în peisaj iPhone SE 2, după o serie de scăpări legate de iPhone-uri flagship cu panouri LCD sau OLED pregătite pentru 2018. De această dată sursa din Taiwan pare bine informată şi afirmă că terminalul va fi asamblat exclusiv de producători taiwanezi la fabrica Wistron.

Asamblarea ar urma să aibă loc în Bengaluru, India, acolo unde şi iPhone SE a fost fabricat de altfel. În ce priveşte lansarea, fereastra pentru debutul terminalului se potriveşte cu ce am mai auzit în trecut: prima jumătate a acestui an. Mai mult decât atât există şi publicaţii din Taiwan care afirmă că telefonul va debuta în intervalul ianuarie - martie al anului curent.

Apple anunța prima generaţie de iPhone SE în cadrul unui eveniment organizat pe 21 martie 2016, iar terminalul se lansa la câteva zile după în magazine. Surse din India scriu că noul telefon va avea la interior procesorul Apple A10 Fusion, 2 GB RAM, 32 sau 128 GB stocare şi o cameră de 12 MP în spate, plus una frontală de 5 MP. Primim şi o baterie de 1700 mah, deci puţin mai mare decât pe iPhone SE.

Privim cu precauţie toate aceste informaţii, ca orice scăpare de specificaţii de iPhone, evident. Dacă ar fi să prezic ceva totuşi aş prezice faptul că iPhone SE 2 va avea cam aceeaşi cameră cu iPhone 7, sau iPhone 8 în cel mai bun caz.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×