iPhone-ul de 6.1 inch cu ecran LCD ar urma să aibă un preţ surprinzător de accesibil, conform unui analist reputat

1.272 ori
<b>iPhone-ul de 6.1 inch cu ecran LCD ar urma să aibă un preţ surprinzător de accesibil, conform unui analist reputat</b>Pe seama spuselor unui reputat analist chinez și anume Ming-Chi Kuo aflăm că viitorul iPhone cu ecran IPS LCD de 6.1 inch va avea un preț accesibil raportat la iPhone X. Se vehiculează suma de numai 550 dolari, asta în vreme ce terminalul aniversar

În afară de scăpările legate de iPhone SE 2, avem azi şi informaţii despre unul dintre iPhone-urile principale din 2018. Celebrul analist Ming-Chi Kuo are detalii despre unul dintre smartphone-urile Apple cu ecran de 6.1 inch şi care aparent va avea un preţ "surprinzător de accesibil".

E vorba despre un terminal care va avea un design similar cu iPhone X, doar că mai mare şi cu panou LCD în loc de AMOLED. Ming-Chi Kuo are o reputaţie foarte bună când vine vorba de scăpări şi predicţii legate de Apple, deci îl ascultăm cu mare atenţie. Analistul de la KGI Securities afirmă că un terminal cu ecran de 6.1 inch sau 6.2 inch de acest tip va costa între 550 şi 650 de dolari, ceea ce nu e rău deloc.

Aparent Apple ar vrea să lanseze şi o versiune dual SIM dual standby a acestui model, pe lângă cea standard single SIM. Varianta dual SIM va costa între 650 şi 750 de dolari, iar cea single SIM între 550 şi 650 de dolari. Abordarea cu două sloturi ar urma să crească popularitatea iPhone-urilor în China şi alte pieţe asiatice. Îl aşteptăm între timp şi pe iPhone SE 2 la un preţ de 450 de dolari, dar şi un iPhone X de generaţie nouă şi cu preţ mai mare.

Acela va avea ecran OLED şi va costa în jur de 899 dolari. Apoi va exista şi un iPhone X Plus, cu ecran OLED de 6.5 inch şi preţ de 999 dolari. Cred că trebuie să aşteptăm până la toamnă pentru a vedea ce e real şi ce nu aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×