iPhone SE (2018) are parte de noi scăpări; Vedem o schiță și o randare pentru protecția de ecran

1.283 ori
<b>iPhone SE (2018) are parte de noi scăpări; Vedem o schiță și o randare pentru protecția de ecran</b>Leak-urile continuă să vină și pentru iPhone SE 2018, un telefon pe care mulți îl văd lansat oficial în cadrul conferinței dezvoltatorilor WWDC 2018 ce are loc luna viitoare. Există și posibilitatea de a fi prezentat abia în toamnă alături de

Cu toate că nu am primit nici o informație concretă cu privire la existența lui iPhone SE (2018), leak-urile asociate acestui terminal continuă să vină în număr destul de mare în online. Astăzi de exemplu descoperim o serie de materiale precum o schiță a dispozitivului, o randare a unei protecții pentru ecranul edge-to-edge pe care acest iDevice îl va adopta, cât și fotografii pentru asemenea accesorii.

iPhone SE 2018

Privim pentru început asupra unei schițe ce dezvăluie câteva dintre elementele frontale ale telefonului, precum decupajul din partea de sus, butoanele fizice de volum plasate lateral, dar și butonul mute. În partea de sus avem și butonul power/unlock, detaliu ce poate sugera faptul că dimensiunile compacte ale primei generații SE vor fi păstrate și în cazul de față.

Trecând la fotografiile cu protecțiile de ecran, aflăm că acestea vin din partea producătorului de accesorii Olixar - protecții ce se află deja la vânzare pe site-ul britanic Mobilefun.co.uk. Într-una dintre imagini chiar vedem accesoriile plasate lângă un iPhone SE, modalitate prin care se confirmă dimensiunile.

Se vorbește despre implementarea lui Face ID pe acest telefon, a unui procesor de nouă generație și a unei carcase cu spate din sticlă ce va permite încărcarea wireless. Potrivit ultimelor leak-uri, jack-ul audio va dispărea și nici pe această variantă SE nu vom avea 3D Touch. Pe ecranul telefonului din randarea de mai sus se vede data de 19 iunie, zi la care telefonul ar putea ajunge în magazine.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×