iPhone 9 apare în primele randări; iată cum ar putea arăta (Video)

1.500 ori
<b>iPhone 9 apare în primele randări; iată cum ar putea arăta (Video)</b>Din partea celor de la @onleaks sosesc astăzi primele randări pentru iPhone 9, terminal așteptat să debuteze oficial în această toamnă, mai precis în luna septembrie. Din câte putem vedea, există o serie de schimbări interesante în cazul de față

@OnLeaks e din nou la treabă şi a pus mâna pe schiţe şi dimensiuni pentru iPhone 9, transformate evident în randări CAD 3D. Avem şi un video şi toate acestea le comentam mai jos. Vă reamintesc că Apple ar trebui să prezinte 3 modele iPhone la toamnă, printre care şi un iPhone 9 de 6.1 inch mai accesibil, un iPhone X Plus şi un iPhone X 2.

iPhone 9

Ceea ce vedem aici e acel iPhone 9 mai accesibil şi cu diagonală de 6.1 inch. Observăm că telefonul nu are buton Home, dar are breton şi evident şi Face ID. Surprinde faptul că avem o cameră singulară în spate şi nu duală, deci adio Bokeh şi toate funcţiile cool ca zoom optic sau Portrait Lighting.

iPhone 9 de aici măsoară 150.9 mm x 76.5 mm x 8.3 mm, conform aceleiaşi surse, asta în condiţiile în care un iPhone X măsura 143.6 mm x 70.9 mm x 7.7 mm. La bord vom avea un procesor Apple A12, acelaşi de pe celelalte noi modele iPhone X, dintre care unul ar putea chiar sfârşi cu o cameră triplă (deși sună mai mult a 2019 proiectul acesta). Dacă mă întrebaţi pe mine acest iPhone 9 dă senzaţia de combinaţie între iPhone 8 şi iPhone X.

Spatele din sticlă şi camera uriaşă din spate nu par alegeri prea inspirate (sau sexy), într-un 2018 al experimentelor. Unii încearcă accente de cupru lateral, spate cu textură de ceramică, kevlar, fibră de carbon, luminiţe la telefoane de gaming sau aerisiri speciale pentru răcire. Apple merge pe reţeta deja încercată... Evident ne putem înșela, dar nu e ca și cum există 10 variante de iPhone 9 pe care să ni le putem imagina.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×