iPhone SE 2 vine în primul trimestru din 2020, iar Apple pregăteşte şi o cască AR şi un iPad Pro axat pe AR

2.204 ori
<b>iPhone SE 2 vine în primul trimestru din 2020, iar Apple pregăteşte şi o cască AR şi un iPad Pro axat pe AR</b>Noi detalii despre portofoliul de produse Apple pentru anul 2020 au ieşit azi la iveală. Ca de obicei vin de la vizionarul analist Ming-Chi Kuo, cel care a tot vorbit despre iPhone SE 2 în ultima vreme. Deja ştiam că succesorul lui

Noi detalii despre portofoliul de produse Apple pentru anul 2020 au ieşit azi la iveală. Ca de obicei vin de la vizionarul analist Ming-Chi Kuo, cel care a tot vorbit despre iPhone SE 2 în ultima vreme. Deja ştiam că succesorul lui iPhone SE se va materializa în 2020, cu corp de iPhone 8 şi unele dotări de iPhone 11.

Vom avea deci de-a face cu un telefon cu ecran LCD de 4.7 inch, dar şi cu procesor Apple A13 şi o cameră similară cu cea de pe iPhone 11. Kuo prezice că Apple va vinde cam 30-40 de milioane de astfel de unităţi anul viitor, mai ales că preţul va fi clar mai mic decât la celelalte iPhone-uri din ultimul an.

iPhone SE 2

Încă nu e clar dacă vom primi Face ID sau buton Home cu Touch ID. Trecând mai departe, expertul afirmă că acest iPhone va sosi în trimestrul 1 al anului viitor, iar în aceeaşi perioadă vine şi un iPad Pro cu senzor 3D Time of Flight în spate, gândit special pentru o experienţă augmented reality îmbunătăţită. Kuo crede că Apple va paria mult pe AR la anul, Apple încheind parteneriate cu firme third party pentru a realiza un headset AR, care va putea găzdui un iPhone.

Telefonul se va ocupa de procesare şi conectivitate. Tot auzim de ochelari AR sau o cască AR de la Apple de câţiva ani deja, dar fără dovezi concrete. Să fi venit totuşi momentul să trecem la acest nivel? Acest produs vine în T2 2020, când apare şi un MacBook care scapă de butoane butterfly şi adoptă o tastatură scissor switch. Laptopul va avea ecran de 16 inch şi teoretic ar fi trebuit să vină în această lună.

Cât despre partea a doua a anului, atunci am putea vedea şi primul iPhone cu 5G. Personal sunt curios să văd mai degrabă cum a înţeles Apple AR-ul decât să văd produse reciclate sau regândite pe baza celor vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×