iPhone SE ajunge în România începând din 4 aprilie odată cu valul 2 de lansare; iată și prețurile de precomandă

Autor:  | Publicat în:  Apple 861 ori
<b>iPhone SE ajunge în România începând din 4 aprilie odată cu valul 2 de lansare; iată și prețurile de precomandă</b>&Icirc;n cadrul conferinței de presă de pe 21 martie, Apple anunța și lista țărilor &icirc;n care noul iPhone SE urma să ajungă la v&acirc;nzare la doar 3 zile după. Astăzi aflăm și detalii despre valul 2 de lansare a noului telefon, etapă ce...

În cadrul conferinței de presă de pe 21 martie, Apple anunța și lista țărilor în care noul iPhone SE urma să ajungă la vânzare la doar 3 zile după. Astăzi aflăm și detalii despre valul 2 de lansare a noului telefon, etapă ce include numeroase țări europene, printre care se află totodată și România.

Deja pe plan local câțiva operatori, dar și un retailer au dat startul unui program de precomandă pentru noul iPhone cu display de 4 inch. Este vorba despre Orange, Vodafone, dar și QuickMobile, magazine ce acceptă la ora actuală comenzi din partea clienților pentru variantele de 16 și 64 GB.

Comunicatul de presă Apple ne dezvăluie că atât telefonul, dar și tableta iPad Pro 9.7 ajung în țările din valul 2 din 4 aprilie, detaliu ce ar putea sugera că unele precomenzi vor fi onorate chiar mai devreme. Știți deja faptul că iPhone SE ne aduce un display Retina, 2 GB memorie RAM și un procesor dual-core Apple A9.

Nu lipsește nici camera foto de 12 megapixeli regăsite pe iPhone 6s, și nici tehnologia Retina Flash prin care avem la dispoziție un soi de bliț frontal. Iată și prețurile de precomandă pentru acest telefon:

  • Orange - 16 GB - 2.092 lei / 64 GB - 2.583 lei

  • Vodafone - 16 GB - 2.159 lei / 64 GB - 2.605 lei

  • QuickMobile - 16 GB - 2.299 lei / 64 GB - 2.699 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×