iPhone SE ajunge la Telekom România din 7 aprilie; Disponibil online şi în magazine

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 839 ori
<b>iPhone SE ajunge la Telekom România din 7 aprilie; Disponibil online şi în magazine</b>Telekom Rom&acirc;nia a anunţat că va aduce proaspăt anunţatul iPhone SE &icirc;n magazinele sale &icirc;ncep&acirc;nd cu data de 7 aprilie 2016. Terminalul a debutat &icirc;n cadrul evenimentului Apple de pe 21 martie şi e cel mai puternic telefon...

Telekom România a anunţat că va aduce proaspăt anunţatul iPhone SE în magazinele sale începând cu data de 7 aprilie 2016. Terminalul a debutat în cadrul evenimentului Apple de pe 21 martie şi e cel mai puternic telefon cu ecran de 4 inch la ora actuală.

Handsetul aduce dotările hardware ale lui iPhone 6s într-un corp compact, similar cu cel al lui iPhone 5s. La bord se afla un ecran Retina de 4 inch şi telefonul va sosi în 4 variante de culoare, printre care şi auriu rose. iPhone SE integrează un procesor Apple A9, o cameră de 12 megapixeli cu captura 4K şi Live Photos, dar şi senzor Touch ID.

Disponibil în variante de 16 sau 64 GB, acest model măsoară 7.6 mm în grosime şi cântăreşte 113 grame, iar el vine şi cu o cameră selfie de 1.2 MP. iPhone SE va debuta cu iOS 9.3, va veni cu suport LTE, Bluetooth 4.2 şi WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. Telefonul va putea fi cumpărat atât în magazinele Telekom România, cât şi online. Preţurile vor fi anunţate ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×