Tencent QQ Watch este un ceas inteligent destinat celor mici; vine cu WiFi, slot SIM și cu multe alte funcții la pachet

2.992 ori
<b>Tencent QQ Watch este un ceas inteligent destinat celor mici; vine cu WiFi, slot SIM și cu multe alte funcții la pachet</b>Dispozitivele de tip smartwatch au devenit foarte populare &icirc;n ultimul timp, și asta &icirc;n special datorită producătorilor chinezi ce aduc modele foarte accesibile ca preț. Tencent este una dintre aceste companii ce comercializează la ora...

Dispozitivele de tip smartwatch au devenit foarte populare în ultimul timp, și asta în special datorită producătorilor chinezi ce aduc modele foarte accesibile ca preț. Tencent este una dintre aceste companii ce comercializează la ora actuală o mulțime de produse purtabile, cum este și cazul lui Tencent QQ Watch.

Acest din urmă produs este subiectul unei campanii marca GeekBuying.com, iar astăzi vă prezentăm pe larg funcțiile sale. Este vorba despre un ceas inteligent destinat celor mici, acesta sosind în nuanțe puternic colorate, dar și cu o serie de curele ce includ personaje din lumea desenelor animate.

Pe lângă design-ul atractiv care cu siguranță va fi pe placul copiilor, acest smartwatch oferă și numeroase funcții pentru siguranță. Astfel, localizarea va fi realizată prin combinarea a 4 elemente: cameră foto, Wi-Fi, GPS, și senzor de gravitație. În situațiile în care cei mici au o urgență, se pot folosi de butonul SOS adus la pachet.

După cum precizam, Tencent QQ Watch vine cu o cameră foto de 0.3 megapixeli, senzor folosit pentru localizare, și pentru urmărirea copilului de către părinți. Avem la dispoziție suport pentru o cartelă nano-SIM, posibilitatea de expediere/primire a mesajelor text, dar și compatibilitate pentru iOS și Android.

Ca mai toate smartwatch-urile actuale, și Tencent QQ Watch oferă un senzor pedometru, un istoric al drumului parcurs, un calculator de calorii, dar și un widget pentru vreme. Aflați că acest ceas oferă un display IPS de 1.22 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli, certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf, și o baterie ce promite până la 8 zile de autonomie.

În acest moment, ceasul vândut de către GeekBuying.com costă 119.99 dolari, dar mulțumită unei promoții speciale, puteți obține un voucher pentru o reducere de 51%. Tot ce aveți de făcut este să vă spuneți părerea despre QQ Watch în cadrul unui comentariu chiar aici. Odată realizat acest pas, puteți achiziționa ceasul la un preț de 58.8 dolari ~ 234 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×