iPhone se va lansa mai tarziu in Franta!

993 ori
<b>iPhone se va lansa mai tarziu in Franta!</b>Se pare ca lansarea lui iPhone in Franta va fi amanata din cauza 2 reglementari legale diferite, care nu permit terminalului sa fie blocat pentru alte retele. Prima dintre aceste legi, aprobata in 1998, sustine ca orice operator va trebui sa deblocheze...

Se pare ca lansarea lui iPhone in Franta va fi amanata din cauza 2 reglementari legale diferite, care nu permit terminalului sa fie blocat pentru alte retele.

Prima dintre aceste legi, aprobata in 1998, sustine ca orice operator va trebui sa deblocheze telefonul clientului la cererea acestuia. Evident o taxa va fi platita, in cazul in care acest lucru se intampla in primele 6 luni de abonament, urmand ca dupa aceasta perioada deblocarea sa fie gratuita. Toti cei 3 mari operatori francezi, inclusiv Orange (compania care trebuia sa lanseze iPhone) au pierdut procesele prin care contestau aceasta lege.

Cea de-a doua reglementare se pare ca impune operatorilor sa vanda atat terminale blocate, cat si deblocate. Tensiunile provocate de catre aceste legi au dezbinat intr-atat companiile frantuzesti, incat un reprezentant Orange a declarat ca este posibil ca iPhone sa traverseze Franta, fara a se lansa oficial. Cine s-ar fi asteptat ca Apple si Orange sa ajunga la o intelegere in urma careia nimeni sa nu fie "ranit"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×