Chinezii lanseaza N8, N800 si N810... No comment Nokia

2.929 ori
<b>Chinezii lanseaza N8, N800 si N810... No comment Nokia</b>Se pare ca asiaticii au luat-o din nou inainte cu lansarile, avand in vedere ca producatorul AMOI este gata sa lanseze terminalele N8, N800 si N810, disponibile in Asia in aceasta luna. Cei de la Nokia vor fi cu siguranta deranjati de numele alese pentru...

Se pare ca asiaticii au luat-o din nou inainte cu lansarile, avand in vedere ca producatorul AMOI este gata sa lanseze terminalele N8, N800 si N810, disponibile in Asia in aceasta luna.

Cei de la Nokia vor fi cu siguranta deranjati de numele alese pentru modelele AMOI si ne intrebam daca vom vedea vreodata si un proces pe aceasta tema... Toate cele 3 terminale din imaginea de mai sus ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6 Professional, iar aceste handseturi stau destul de bine si la capitolul design. N8 este singurul dintre cele 3 care include o tastatura, in vreme ce N800 iese in evidenta prin display-ul sau VGA, GPS-ul inclus si suport Bluetooth.

De asemenea, N800 include si o camera de 2 megapixeli, iar terminalele vor sosi impreuna cu un stylus care va usura controlul pentru utilizatori. Vom avea de-a face cu o lansare asiatica a acestor terminale, cel putin deocamdata, iar o problema a acestor handseturi este lipsa conectivitatii 3G. Includerea unui astfel de feature si altor cateva softuri inovatoare ar face din AMOI un adevarat concurent pentru Nokia si nu doar un imitator al numelor de modele ce urmeaza a fi lansate de catre gigantul finlandez.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×