iPhone si iPod Touch beneficiaza de update-ul de firmware 1.1.4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.055 ori
<b>iPhone si iPod Touch beneficiaza de update-ul de firmware 1.1.4</b>Firmware update-ul 1.1.4 este disponibil acum pe iPhone si iPod Touch, datorita lui iTunes 7.6.1.9. 26 februarie era ziua anuntata pentru lansarea faimosului SDK pentru iPhone, dar se pare ca Apple ne-a oferit un premiu de consolare prin acest firmware....

Firmware update-ul 1.1.4 este disponibil acum pe iPhone si iPod Touch, datorita lui iTunes 7.6.1.9. 26 februarie era ziua anuntata pentru lansarea faimosului SDK pentru iPhone, dar se pare ca Apple ne-a oferit un premiu de consolare prin acest firmware.

Firmware-ul 1.1.4 include fixuri ale bugurilor versiunilor anterioare, iar cei de la engadgetmobile l-au testat pe un iPhone normal cu firmware 1.1.3 si pe unul hackerit, cu aceeasi versiune de firmware, ambele fara probleme. Dupa un periplu prin setarile terminalelor, nici o optiune noua nu a fost gasita, dar unele surse afirma ca noutatea lui 1.1.4 consta in functionarea lui ZiPhone, celebra aplicatie care poate debloca orice iPhone.

Dupa teste ulterioare, engadgetmobile a constatat ca ZiPhone functioneaza, dar nu apare nici un icon pe ecran pentru aplicatiile instalate si nu se poate reinstala sau dezinstala. De asemenea, se pare ca update-ul 1.1.4 este destul de mare la capitolul memorie, iar feature-urile sale sunt non-existente. Sa fie oare acest firmware o varianta pregatitoare pentru SDK-ul care va sosi zilele viitoare?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×