iPhone si iPod Touch beneficiaza de update-ul de firmware 1.1.4

1.213 ori
<b>iPhone si iPod Touch beneficiaza de update-ul de firmware 1.1.4</b>Firmware update-ul 1.1.4 este disponibil acum pe iPhone si iPod Touch, datorita lui iTunes 7.6.1.9. 26 februarie era ziua anuntata pentru lansarea faimosului SDK pentru iPhone, dar se pare ca Apple ne-a oferit un premiu de consolare prin acest firmware....

Firmware update-ul 1.1.4 este disponibil acum pe iPhone si iPod Touch, datorita lui iTunes 7.6.1.9. 26 februarie era ziua anuntata pentru lansarea faimosului SDK pentru iPhone, dar se pare ca Apple ne-a oferit un premiu de consolare prin acest firmware.

Firmware-ul 1.1.4 include fixuri ale bugurilor versiunilor anterioare, iar cei de la engadgetmobile l-au testat pe un iPhone normal cu firmware 1.1.3 si pe unul hackerit, cu aceeasi versiune de firmware, ambele fara probleme. Dupa un periplu prin setarile terminalelor, nici o optiune noua nu a fost gasita, dar unele surse afirma ca noutatea lui 1.1.4 consta in functionarea lui ZiPhone, celebra aplicatie care poate debloca orice iPhone.

Dupa teste ulterioare, engadgetmobile a constatat ca ZiPhone functioneaza, dar nu apare nici un icon pe ecran pentru aplicatiile instalate si nu se poate reinstala sau dezinstala. De asemenea, se pare ca update-ul 1.1.4 este destul de mare la capitolul memorie, iar feature-urile sale sunt non-existente. Sa fie oare acest firmware o varianta pregatitoare pentru SDK-ul care va sosi zilele viitoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×