Telefonul Nintendo: Fly Mobile MC100

1.452 ori
<b>Telefonul Nintendo: Fly Mobile MC100</b>Nintendo a refuzat in ultimii ani sa acorde licenta unor alte companii pentru gama sa variata de jocuri, dar iata ca asistam la aparitia terminalului Fly Mobile MC100, care va permite sa jucati jocuri de pe SNES, Game Boy Color, Game Boy si NES. In cazul...

Nintendo a refuzat in ultimii ani sa acorde licenta unor alte companii pentru gama sa variata de jocuri, dar iata ca asistam la aparitia terminalului Fly Mobile MC100, care va permite sa jucati jocuri de pe SNES, Game Boy Color, Game Boy si NES.

In cazul in care emulatorul Nintendo de pe iPhone va nemultumeste puteti apela la acest "Nintendo Phone" pentru a rejuca toate titlurile care v-au fermecat copilaria. MC100 este un terminal destinat gamerilor, fiind dotat cu taste de gaming si un joystick. Handsetul include si un chipset Yamaha, utilizat pentru a reda continuturi audio de o buna calitate, iar telefonul este dotat si cu functii e-book si client email.

Lista de specificatii a telefonului Fly Mobile continua cu un display TFT la o rezolutie de 240 x 320 pixeli, media player incorporat, adaptor de 3.5mm si slot pentru carduri microSD. Camera sa are o rezolutie de 2 megapixeli si in cazul in care va intrebati de unde puteti face rost de jocuri Nintendo, acestea vor fi descarcate gratuit de pe Internet. Afland despre aceasta functie nu putem sa nu ne intrebam daca suportul pentru jocuri Nintendo nu este ilegal pe acest telefon, mai ales daca avem in vedere atitudinea producatorului de jocuri.

Fly MC100 este disponibil pe piata la pretul de 270 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×