iPhone software 2.1 (beta) aduce o navigare mai buna si copy/paste

Autor:  | Publicat în:  Apple 949 ori
<b>iPhone software 2.1 (beta) aduce o navigare mai buna si copy/paste</b>Apple a lansat o versiune beta a urmatorului sau update de firmware pentru iPhone, activand notificarile background push dar si imbunatatind performantele si functiile GPS. iPhone 2.1 nu trebuie confundat cu versiunea 2.0.1 a softului, un alt update de...

Apple a lansat o versiune beta a urmatorului sau update de firmware pentru iPhone, activand notificarile background push dar si imbunatatind performantele si functiile GPS.

iPhone 2.1 nu trebuie confundat cu versiunea 2.0.1 a softului, un alt update de firmware aflat acum in teste. Acesta din urma este un release care va repara din bugurile de pe iPhone 2.0. In ce priveste imbunatatirea functiilor GPS, aflam ca telefonul va detecta directia in care se indreapta utilizatorul, fata de punctele cardinale, dar si viteza sa. Astfel, handsetul va fi esential pentru a asigura o directionare adecvata a posesorului.

In codul noului firmware au fost depistate si comenzile "cut", "copy" si "paste", ceea nu garanteaza ca functiile vor aparea pe telefon imediat, cei de la Apple fiind cunoscuti pentru faptul ca implementeaza coduri inainte de a implementa si functia rezultata. AppleInsider confirma si ca o versiune de baza a serviciului "background push notification" si-a gasit locul in firmware-ul 2.1, iar tehnologia va permite developerilor sa ocoleasca restrictiile care blocheaza aplicatiile ce ruleaza in fundal. In acest fel aplicatiile de pe iPhone vor putea primi noi date, desi ele nu vor rula activ pe terminal.

Pe langa lansarea acestui beta, asteptam si o versiune similara a SDK-ului iPhone, compatibila cu noul firmware. Apple afirma ca aplicatiile aflate in productie nu trebuie testate acum, de vreme ce softurile create cu noul SDK nu pot fi lansate prin App Store.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×