CoPilot Live 7 soseste pe HTC Touch Diamond

Autor:  | Publicat în:  Software 1.109 ori
<b>CoPilot Live 7 soseste pe HTC Touch Diamond</b>Cei de la ALK Technologies au anuntat o versiune speciala a sistemului lor navigational pentru telefoane mobile, CoPilot Live 7, destinat functionarii pe HTC Touch Diamond, handset care va sosi in curand in teste la Mobilissimo. CoPilot Live 7, editia HTC...

Cei de la ALK Technologies au anuntat o versiune speciala a sistemului lor navigational pentru telefoane mobile, CoPilot Live 7, destinat functionarii pe HTC Touch Diamond, handset care va sosi in curand in teste la Mobilissimo.

CoPilot Live 7, editia HTC Touch Diamond soseste cu un DVD care instaleaza softul navigational si hartile pe telefon de pe un computer desktop. Odata instalat, utilizatorii pot beneficia de "navigatie prin satelit de pe handset, cu suport pentru introducerea codului postal (de 7 cifre in Marea Britanie), ghidare vocala si calcularea automata a rutei".

Softul ofera si alerte pentru camerele de luat vederi, ferindu-va de amenzi, iar aceasta functie soseste gratuit printr-un update al bazei de date prin site-ul CoPilot Live. In plus, aplicatia permite utilizatorilor sa se aboneze la un serviciu de informatii despre trafic in timp real si un serviciu de live tracking. Va puteti impartasi coordonatele cu alti utilizatori, dar si primi mesaje despre opririle pe care le fac prietenii dumneavoastra in diferite locuri.

CoPilot Live 7 HTC Touch Diamond Edition (DVD-ul) va fi disponibil la sfarsitul lunii iulie la un pret de aproximativ 90 de euro, prin Amazon.co.uk si site-ul ALK.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×