Iphone suporta acum jocuri LucasArts

1.729 ori
<b>Iphone suporta acum jocuri LucasArts</b>A trecut ceva timp de cand iPhone ne-a oferit prilejul sa ne bucuram de o inovatie, dar aruncand o privire pe site-ul TrustedReviews am gasit un redactor extrem de incantat de cel mai nou feature al telefonului produs de Apple: suportul pentru jocurile...

A trecut ceva timp de cand iPhone ne-a oferit prilejul sa ne bucuram de o inovatie, dar aruncand o privire pe site-ul TrustedReviews am gasit un redactor extrem de incantat de cel mai nou feature al telefonului produs de Apple: suportul pentru jocurile celor de la LucasArts.

Asteptand primele jocuri dezvoltate cu ajutorul kitului pentru developeri lansat anul viitor de Apple, asistam la bucuria cu care redactorul TrustedReviews anunta ca este gata sa uite toate defectele lui iPhone de dragul jocurilor de la LucasArts. Iata si o lista a acestor titluri celebre, pe care nostalgicii le vor recunoaste cu siguranta:

    * Beneath a Steel Sky
    * Broken Sword: The Shadow of the Templars.
    * Day of the Tentacle.
    * Full Throttle.
    * Indiana Jones and the Last Crusade.
    * Monkey Island: The Secret of Monkey Island.
    * Sam & Max Hit the Road.
    * Simon the Sorcerer.

Echipa din spatele acestei lansari a facut o treaba excelenta portand jocuri care ne-au tinut ocupati multe zile/luni la momentul lansarii lor. Ca o surpriza placuta, echipa de developeri care a dezvoltat emulatorul de jocuri LucasArts a implementat si un sistem de control bazat pe multi-touch, care imita clickul dreapta pe care l-ati fi dat in versiunea de PC a jocului. Lista de titluri este mai mare decat cea de sus, iar surprizele pentru gamerii fani iPhone nu se opresc aici! Va vom tine la curent cu jocurile in curs de dezvoltare pe terminalul Apple, sperand sa vedem si titluri de marca, gen Sonic sau Zelda pe celebrul handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×