iPhone-ul aniversar nu se va livra în același timp cu variantele standard 7s și 7s Plus; doritorii mai au de așteptat

961 ori
<b>iPhone-ul aniversar nu se va livra în același timp cu variantele standard 7s și 7s Plus; doritorii mai au de așteptat</b>Vestea că iPhone-ul aniversar ar putea debuta ceva mai târziu decât modelele standard iPhone 7s și 7s Plus din acest an ne era oarecum știută, dar astăzi sosește și confirmarea. Surse citate în cel mai nou raport marca Wall Street Journal declară

S-a mai vehiculat faptul că iPhone-ul aniversar ar putea suferi o amânare, lucru ce este într-un fel confirmat astăzi de către un raport marca Wall Street Journal. Potrivit unor surse familiare pe care publicația le-a intervievat, se pare că publicul va mai avea de așteptat până când telefonul cu display OLED va fi disponibil comercial. Este aproape sigur că acesta nu va fi livrat în același timp cu modelele standard iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

Totul este pus pe seama unor probleme de fabricație ce au făcut ca procesul de asamblare să debuteze cu o lună mai târziu decât era programat inițial. Se vorbește acum și despre un stoc inițial limitat al iPhone-ului aniversar și aparent s-a renunțat complet la scanner-ul de amprente care ar fi trebuit să fie integrat în display.

Doritorii mai pot pune bani deoparte până la debutul comercial, asta pentru că se vehiculează un preț de peste 1000 dolari pentru acest prim smartphone Apple echipat cu display OLED. Vedem dacă informațiile dezvăluite astăzi chiar sunt reale în doar câteva zile, evenimentul de lansare Apple fiind programat pentru data de 12 septembrie, adică marțea viitoare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×