Noile iPhone-uri din acest an vor fi cunoscute sub denumirile de iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone Edition

2.178 ori
<b>Noile iPhone-uri din acest an vor fi cunoscute sub denumirile de iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone Edition</b>O veste interesantă sosește astăzi, cea referitoare la denumirile oficiale pe care noile modele iPhone le vor purta. După cum știți deja, un eveniment este programat pentru data de 12 septembrie și aici vom vedea un număr de noi terminale mobile

Ne-au mai rămas 10 zile de așteptare până la dezvăluirea noilor terminale iPhone și între timp apar vești inedite referitoare la numele pe care aceste handset-uri le vor purta. Unele surse din industrie scot la iveală că seria de smartphone-uri din acest an va fi compusă din modelele iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone Edition - telefonul aniversar care ar urma să aducă un display aproape edge-to-edge și o cameră duală plasată vertifical.

Aparent unii producători de huse au actualizat deja numele accesoriilor din inventar pentru a fi asociate noilor denumiri. Rămâne să ne convingem abia pe 12 septembrie dacă într-adevăr așa stau lucrurile sau nu. Așa cum am aflat de-a lungul ultimelor luni, telefonul aniversar Apple va opta pentru un display OLED, pentru un sistem de recunoaștere facială 3D și pentru o baterie în formă de L de o capacitate mai generoasă.

Se vorbește și despre funcții mai speciale precum tap to unlock și despre tehnologia de încărcare wireless. Vom avea un procesor Apple A11 la bord și zvonurile indică un preț cuprins între 1000 și 1400 dolari, asta în funcție de varianta aleasă (64 GB, 256 GB, 512 GB). Vedem iPhone-ul aniversar și celelalte două modele din acest an pe data de 12 septembrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×