iPhone X Plus primeşte deja concepte şi randări: mai mare şi mai bun

1.305 ori
<b>iPhone X Plus primeşte deja concepte şi randări: mai mare şi mai bun </b>Cu toate că iPhone X încă nu a debutat comercial, există fani ce se gândesc deja la posibilitatea lansării unui model cu Plus în coadă a cărui diagonală să treacă de 6 inch. Vedem și câteva randări ale acestui concept care la prima vedere nu are mari

Aparent există şi persoane nemulţumite de diagonala lui iPhone X, chiar dacă acesta este "cel mai mare iPhone" de până acum. A început să circule pe web ideea unui iPhone X Plus, care face trecerea la o diagonală de 6+ inch şi avem chiar şi o randare concept mai jos. Se păstrează abordarea edge to edge și acea "frunte" masivă care include senzorii Face ID.

iPhone X PLUS

Diagonala ajunge la 6.44 inch, iar preţurile vehiculate sunt în jurul a 1099 dolari. E o mişcare logică şi nu prea, existând două variante aici: fie iPhone X va deveni o serie, fie a fost o ediţie unică, sosită odată cu împlinirea a 10 ani de existenţă iPhone. Dacă produsul se va vinde cu adevărat bine, sunt toate şansele la un succesor sau un upgrade, deci va exista şi un iPhone X Plus. Evident asta înseamnă upgrade de CPU, de cameră şi poate mici rafinamente de design, care vor micşora muchiile şi mai mult.

Ceva îmi spune totuşi că mai avem de aşteptat până la urmaşul lui iPhone X, în condiţiile în care de abia e produs eficient modelul de acum, cu delay. Dacă Apple chiar vrea să dea lovitura ar miniaturiza Apple Pencil şi ne-ar oferi în sfârşit un phablet rival pentru Galaxy Note, pentru că dominaţia sa devine ridicolă... Uneori mă întreb cât de greu e ca o altă companie să se tocmească cu Wacom şi să creeze un smartphone cu o aplicaţie capabilă de luat notiţe şi desen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×