Designerul Benjamin Geskin a finalizat randările lui iPhone X / iPhone Edition, pe fondul unei presupuse amânări a telefonului

1.608 ori
<b>Designerul Benjamin Geskin a finalizat randările lui iPhone X / iPhone Edition, pe fondul unei presupuse amânări a telefonului</b>Odată cu aflarea veștii că iPhone-ul aniversar ar putea avea parte de o amânare a lansării, vedem astăzi randările finale pentru iPhone 8 / iPhone Edition. Ele provin din partea talentatului artist Benjamin Geskin care a adunat laolaltă toate zvonurile

Dacă vi s-a părut că Samsung Galaxy S8 a avut parte de multe scăpări, aruncaţi o privire peste avalanşa de leakuri legate de iPhone 8/ Edition / iPhone X. Starul apariţiilor telefonului este designerul Benjamin Geskin, care a realizat o serie de randări inspirate de schiţele şi dimensiunile telefonului.

iPhone X Randare

El a mai creat câteva randări şi în trecut, iar acum a finalizat și perfecționat designul modelului aniversar. Benjamin a creat un telefon cu un ecran cu muchii foarte înguste, fără buton Home şi cu panou OLED. Rulează iOS 11 şi zona inferioară din față pare să servească drept un fel de ecran secundar, afişând notificări şi informaţii despre vreme sau calendar. Butonul Home ar fi integrat în ecran, iar muchiile sunt rotunjite.

iPhone X Randare

Spatele e acoperit cu sticlă şi camera duală are orientare verticală, cu blitz-urile plasate între cei doi senzori. Am văzut în ultimele ore şi schiţe cu amplasarea componentelor la interiorul acestui smartphone. Am văzut două unităţi de baterie, două difuzoare jos, un taptic engine şi o bună organizare a componentelor.

iPhone X Randare

Chiar dacă imaginaţia fanilor Apple a fost aprinsă de acest concept, veşti negative ne vin de la KGI şi analistul Ming-Chi Kuo. Acesta afirmă că sunt probleme cu producţia de panouri OLED pentru iPhone X şi acesta ar fi fost amânat până spre finalul anului, sau chiar inceput de 2018.

iPhone X Randare

Producţia ar fi trebui să aibă loc în august-septembrie şi acum s-a mutat în octombrie-noiembrie. Analistul aminteşte şi de camere cu suport pentru captură 3D, un mecanism 3D Touch nou, un chipset Apple A10 de 10 nm de generaţie nouă şi evident ecranul cel nou.

iPhone X Randare

Nu cred că Apple ar risca să piardă ocazia de a lansa un iPhone aniversar în 2017, deci cred că vor face tot posibilul să îşi mobilieze partenerii producători de panouri OLED.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×