iPhone X e gata de livrare; vedem fotografii ale cutiilor și un scurt unboxing

3.021 ori
<b>iPhone X e gata de livrare; vedem fotografii ale cutiilor și un scurt unboxing</b>V-am vorbit în urmă cu o zi despre faptul că cererea de terminale iPhone X ar fi depășit așteptările celor de la Apple, motiv pentru care unele livrări vor fi întârziate cu până la 6 săptămâni în unele cazuri. Descoperim astăzi o serie

În acest weekend am aflat printre altele și faptul că Apple nu reușește să țină pasul cu cererea pentru iPhone X, un telefon despre care analiștii au spus că va fi disponibil la debutul comercial în doar 2-3 milioane de exemplare. Tindem să-i credem, mai ales că Apple deja a mutat termenul de livrare pentru multe comenzi ce vor ajunge la ușa clienților abia la mijlocul lunii decembrie.

Norocoșii care au reușit să plaseze o precomandă printre primii își vor primi mult așteptatul smartphone pe data de 3 noiembrie, aceasta fiind și data la care telefonul ajunge și în mâinile utilizatorilor români. Până vineri când internetul se va umple de noi materiale video și recenzii pentru iPhone X, avem ocazia să vedem un scurt unboxing și fotografii ale unităților gata pregătite de livrare.

#iPhoneX Unboxing

(https://t.co/aTlf6kQHzs) pic.twitter.com/8H5qMfZ0Tg

— Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1) 28 octombrie 2017

În afară de imaginea de pe cutie nu avem deloc noutăți în materie de echipare a pachetelor, fiind vorba despre aceleași manuale, încărcător, cablu Lightning și căști EarPods pe care le tot vedem de câțiva ani. Vedeți mai sus imaginile cu pricina și dacă sunteți curioși să aflați la ce prețuri se vinde iPhone X pe plan local, aveți aici un articol dedicat Preț și Disponibilitate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×