iPhone-ul de 6.1 inch ar putea fi numit până la urmă iPhone XC, potrivit unei prezentări China Mobile

748 ori
<b>iPhone-ul de 6.1 inch ar putea fi numit până la urmă iPhone XC, potrivit unei prezentări China Mobile</b>Pe seama unei presupuse prezentări din partea operatorului China Mobile iese astăzi la iveală faptul că iPhone-ul de 6.1 inch pregătit pentru debut peste doar câteva zile nu se va numi iPhone 9 și nici iPhone 2018, ci chiar iPhone XC

Deși au mai rămas doar două zile până la prezentarea noilor modele iPhone, există în continuare un aspect pe care nu îl cunoaștem, acela al denumirilor oficiale pe care aceste dispozitive îl vor purta. Modelul de 6.1 inch a avut cele mai multe nume vehiculate și astăzi pe seama unei presupuse prezentări organizate de către operatorul China Mobile aflăm că într-un final ne-am putea trezi cu o altă denumire.

iPHONE XC

Până acum acest telefon a fost menționat drept iPhone 9, iPhone 2018, ba chiar și iPhone SE2, dar acum apare în ecuație numele iPhone XC. Nu știm cât de real este slide-ul pe care îl vedem mai sus, dar într-un fel sau altul denumirea parcă se leagă ținând cont de faptul că smartphone-ul va sosi în numeroase variante de culoare și că va oferi un hardware mai slab decât duo-ul XS.

Prețuri iPhone 2018 în China:

  • iPhone XC -  858 dolari
  • iPhone XS - 1076 dolari
  • iPhone XS Plus - 1222 dolari

În altă ordine de idei această prezentare mai scoate la iveală și prețurile pe care noile modele iPhone le vor avea pe piața din China, lista acestora fiind afișată mai sus. Varianta de 6.1 inch va avea ecran LCD și o singură cameră în spate, urmând a sosi în configurații cu 64 sau 256 GB de stocare. Pe de altă parte, iPhone XS și XS Plus vor avea variante de 64, 256 și 512 GB.

Se vorbește și despre apariția unor modele dual-SIM în China, dar acest detaliu îl vom afla exact miercuri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×