Xiaomi Mi 8 Explorer Edition e gata de debutul internaţional; A sosit în Singapore drept Xiaomi Mi 8 Pro

2.050 ori
<b>Xiaomi Mi 8 Explorer Edition e gata de debutul internaţional; A sosit în Singapore drept Xiaomi Mi 8 Pro</b>La început de săptămână aflăm și faptul că în Singapore a fost certificat un nou smartphone Xiaomi, telefon ce apare menționat în documente cu numele de serie M1807E8A. Descoperim că ar fi vorba despre Mi 8 Pro, varianta internațională a

Se pare că Xiaomi e gata să îşi lanseze internaţional celebrul telefon cu spate transparent Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Acesta a început să fie văzut şi în alte ţări decât China, dar cu nume diferit. În Singapore spre exemplu poartă numele de Xiaomi Mi8 Pro.

Terminalul are numele de cod "M1807E8A" şi a fost aprobat şi certificat pentru lansarea internaţională. Este o versiune high end de Mi 8 şi vine cu un scanner de amprente integrat în ecran şi panou transparent în spate, care vă permite să îi vedeţi componentele. Xiaomi Mi 8 Pro soseşte doar în Singapore în primă fază, dar sunt şanse să îl vedem şi în alte ţări în curând.

Rămâne de văzut dacă vorbim aici despre acea variantă accesibilă cu 4 GB RAM, sau cea high end cu 8 GB RAM. Am aflat în august şi că aparent acele circuite văzute în spate ar fi false, doar cu scop de a fura privirea utilizatorului. Telefonul aduce un ecran Super AMOLED de 6.21 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi suport HDR10, iar la bord se află o baterie de 3000 mAh şi procesor Snapdragon 845.

Primim şi 128 GB stocare, o cameră duală de 12 MP + 12 MP în spate şi frontală de 20 MP. Cum Xiaomi se tot apropie de Europa în ultimul an, nu excludem un debut localizat.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×