Apple chiar pregătește un iPhone X Plus, un telefon mai puternic ca niciodată ce va zdrobi concurența din lumea Android

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.887 ori
<b> Apple chiar pregătește un iPhone X Plus, un telefon mai puternic ca niciodată ce va zdrobi concurența din lumea Android</b>Un raport marca BGR.com ne aduce astăzi detalii despre iPhone X Plus, phablet care va deveni oficial se pare. Produsul este așteptat să ofere noul procesor Apple A12 de 7nm la bord, un cipset care va zdrobi concurența din lumea Android

Încă o zi și încă o teorie despre ce pregătește Apple pentru lansare în această toamnă. Unii spun că vine iPhone SE2, alții că vin 3 iPhone-uri principale, alții chiar că se renunță la breton deja. Cei de la BGR au o teorie care spune că ni se pregătește un iPhone X Plus zdrobitor pentru concurență.

Apple A11 Bionic și iPhone X încă sunt campioni la performanță în zona de benchmark-uri, indiferent ce ne rezervă Xperia XZ2, Galaxy S9 sau OnePlus 6, telefoanele Apple din 2017 ajungând și la 10.000 de puncte în GeekBench fără că măcar să se forțeze. Problema e alta la Apple, e cea legată de software, cu un iOS 11 parcă mai buggy ca niciodată. A avut breșe de securitate, probleme cu administrarea de RAM și alte necazuri.

Apple a tot oferit actualizări, dar parcă mereu apare ceva nou. Între timp la testul de utilizare de zi cu zi, cel comparativ făcut recent între OnePlus 6 și iPhone X, telefonul OnePlus 6 a impresionat, părând mai rapid decât iPhone-ul. Ca atare, Apple, întărâtați de OnePlus 6 ar putea plusa extrem la performanță cu un iPhone X Plus. BGR citează un raport Bloomberg care afirmă că TSMC e deja la treabă și produce în masă următoarea generație de procesoare de pe viitoarele modele iPhone.

Sunt așteptate 3 noi modele iPhone în septembrie, inclusiv un iPhone X Plus, variantă mai mare de iPhone X, dar și un iPhone X 2. Au ecran OLED și vor veni împreună cu un iPhone cu ecran LCD cu diagonală fix între cele două. Toate 3 terminalele vor avea la interior procesorul Apple A12 produs de TSMC.

Saltul la 7 nm va fi spectaculos și o premieră pentru mobile și invidiat chiar și de către PC-uri. Snapdragon 845 e deja în urmă cu tehnologie de 10 nm, iar Apple pune la bătaie chipuri mai mici și mai rapide. Rămâne de văzut dacă iOS 12 va fi pe măsură hardware-ului, atunci când e anunțat la WWDC 2018 pe 4 iunie.

iPhone X Plus este așteptat cu foarte mult RAM, după standardele Apple, iar camerele duale ar trebui să fie la ordinea zilei pe toate 3 telefoanele. Sunt șanse mari la vânzări uriașe și nu ne mai lăsăm păcăliți de analiști de această data că la iPhone X.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×