iPhone-ul ieftin din plastic primește noi randări, arată destul de bine

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.911 ori
<b>iPhone-ul ieftin din plastic primește noi randări, arată destul de bine</b>După o serie de fotografii cu carcasa din plastic a noului iPhone de buget, iată că azi vedem și randarile unui expert pentru același device. Ele sunt create de către Federico Ciccarese, unul dintre cei mai celebri designeri de concepte Apple....

După o serie de fotografii cu carcasa din plastic a noului iPhone de buget, iată că azi vedem și randarile unui expert pentru același device. Ele sunt create de către Federico Ciccarese, unul dintre cei mai celebri designeri de concepte Apple.

Terminalele renunța la combinația dintre metal și sticlă și vin cu o carcasă din material plastic colorat. Rezultatul e un telefon puțin mai gros decât iPhone 5, unul care măsoară 8.5 mm în talie, iar noul model este și putin mai lung și mai lat decât iPhone-ul din 2012. Ca design acest model amintește de iPhone 5, deși butonele de volum nu adopta un design rotunjit, ci mai degrabă unul pătrățos.

iPhone lite

Designul difuzoarelor și al jackului audio este acum mai simplu decât pe iPhone 5, după cum se vede în imagini. și pe final vă las cu o teorie interesantă: cum ar fi ca iPhone 5S să fie de fapt telefonul de buget, iar iPhone 6 să fie următorul model în seria principală?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×