Samsung Galaxy S4 atinge 20 de milioane de unități vândute

1.179 ori
<b>Samsung Galaxy S4 atinge 20 de milioane de unități vândute</b>în ciuda analiștilor pesimiști și a scăderii încrederii în Samsung, se pare că firma sud-coreean a reușit să vândă 20 de milioane de unități Galaxy S4 în doar 2 luni. &nbsp; Numărul a fost confirmat de către oficialul JK Shin reporterilor...

în ciuda analiștilor pesimiști și a scăderii încrederii în Samsung, se pare că firma sud-coreean a reușit să vândă 20 de milioane de unități Galaxy S4 în doar 2 luni.

Numărul a fost confirmat de către oficialul JK Shin reporterilor coreeni, pentru a scăpa de spectrul "vânzărilor mai mici decât așteptările", care era menționat tot mai des de presă în ultima săptămână. Galaxy S4 a fost pus în vânzare către finalul lunii aprilie și a ajuns la pragul de 20 de milioane de unități undeva la finalul lunii iunie.

Galaxy S III a avut nevoie de 100 de zile pentru a ajunge la același record, iar în țara mama Samsung, Coreea de Sud compania a vândut 500.000 de unități. Eu zic că Samsung Galaxy S4 nu stă deloc rău cu aceste cifre de vânzare și nu înțeleg care erau așteptările analiștilor care se declară dezamăgiți. Se așteptau oare la 30 de milioane de unități deja?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×