iPhone-ul O2 are optiunea TV out

1.058 ori
<b>iPhone-ul O2 are optiunea TV out</b>Cei care au avut ocazia sa probeze terminalul Apple iPhone disponibil prin O2 au putut observa ca la sectiunea "Setari" exista optiunea TV out. Se pare ca acest iPhone european va rula firmware-ul v.1.1.1, inca nelansat in SUA. Acest lucru inseamna ca si...

Cei care au avut ocazia sa probeze terminalul Apple iPhone disponibil prin O2 au putut observa ca la sectiunea "Setari" exista optiunea TV out.

Se pare ca acest iPhone european va rula firmware-ul v.1.1.1, inca nelansat in SUA. Acest lucru inseamna ca si utilizatorii de peste Ocean se vor bucura de acest feature, cu ocazia urmatorului update. Evident, cuvantul "update" ii face sa tremure pe cei care au folosit hackul pentru iPhone, deoarece softurile incluse vor genera erori din cauza acestuia. Magazinele Apple pregatesc pentru lansarea globala si un cablu TV out special pentru iPhone, intampinand cererea clientilor.

Aceasta vanzare separata a cablului TV out este o metoda excelenta de a obtine profit, fidelizand publicul si garantand faptul ca posesorii de iPhone vor plati cel putin un abonament pana ce cablul este lansat. Am vazut o astfel de surpriza  neplacuta si in cazul consolei portabile PSP Slim, a carui functie principala este TV out. PlayStation Portable a fost lansat fara a include si cablul TV out, care nu era gata inca pentru marea lansare... Astfel utilizatorii au fost fortati sa mai astepte, pana la testarea potentialului consolei, dar speram ca Apple nu va proceda la fel ca Sony.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×