Un super telefon-ceas cu touchscreen: IMOBILE C1000

5.309 ori
<b>Un super telefon-ceas cu touchscreen: IMOBILE C1000</b>Probabil nu v-ati fi inchipuit ca un telefon GSM, un PDA (cu stylus) si un ceas clasic ar putea fi reunite sub aceeasi carcasa, dar iata ca acest terminal prinde contur sub forma lui IMOBILE Flying C1000. In imaginea de mai sus puteti admira cea mai noua...

Probabil nu v-ati fi inchipuit ca un telefon GSM, un PDA (cu stylus) si un ceas clasic ar putea fi reunite sub aceeasi carcasa, dar iata ca acest terminal prinde contur sub forma lui IMOBILE Flying C1000.

In imaginea de mai sus puteti admira cea mai noua "minune" produsa in China, un mic telefon dotat cu display touchscreen, pe care-l veti purta cu placere la incheietura. C1000 oferta suport Bluetooth si include 60MB RAM, un player video/audio, un jack mini USB si probabil si o camera (desi imaginile nu sunt foarte elocvente in aceasta privinta). Ceasul-telefon are aproximativ aceleasi dotari ca M500, produs de SMS Technology, fiind totusi mai atractiv prin design.

Am mai vazut ceasuri-telefon pana acum, dar nici unul cu un touchscreen atat de performant... C1000 va oferi si suport pentru conexiuni 2G, si chiar 3G, permitand utilizatorilor sai sa navigheze chiar si pe pagini care se incarca greu, afisate pe un super-display. Nu cunoastem inca o data de lansare a terminalului sau pretul sau, dar mentionam ca puteti achizitiona gadgeturi similare prin intermediul companiei ABS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×