"iPhone-ul saracului" acum la vanzare?

1.713 ori
<b>"iPhone-ul saracului" acum la vanzare?</b>Meizu M8 este probabil cea mai populara clona chinezeasca a lui Apple iPhone, una destul de ieftina incat sa trezeasca interesul intregii lumi. Ultimele zvonuri afirma chiar ca handsetul este deja pe piata... sau nu? In ciuda zvonurilor, care anunta...

Meizu M8 este probabil cea mai populara clona chinezeasca a lui Apple iPhone, una destul de ieftina incat sa trezeasca interesul intregii lumi. Ultimele zvonuri afirma chiar ca handsetul este deja pe piata... sau nu?

In ciuda zvonurilor, care anunta faptul ca terminalul este disponibil, nu am vazut inca vreun review sau o poza "pe viu" cu Meizu M8. Orice fan al gadgeturilor high tech ar fi bloguit imediat ce si-ar fi cumparat clona iPhone, impartasind bucuria cu restul comunitatii. In plus, un astfel de handset nu s-ar lansa fara a trece mai intai pe la standurile unui show tech de marca, cum este Mobile World Congress, care debuteaza astazi.

Avantajul major al acestui terminal este faptul ca, desi este o clona a lui iPhone, el reuseste sa adauge pe lista de specificatii tehnice functiile care lipseau telefonului produs de apple. Spre exemplu, zvonurile afirma ca M8 este un terminal 3G, in vreme ce memoria sa de 16GB a fost deja confirmata, la vremea cand compania lui Steve Jobs se multumea cu iPhone-uri de 8GB. In cazul in care acest Meizu reuseste sa-si uimeasca publicul si sa fie lipsit de buguri si probleme, am putea avea de-a face cu o clona prolifica care isi va castiga o reputatie binemeritata.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×