Nokia Maps 2.0 acum in varianta beta

1.567 ori
<b>Nokia Maps 2.0 acum in varianta beta</b>Desi upgrade-ul din urma cu un an a fost binevenit, aplicatia Nokia Maps care soseste pe numeroase terminale dotate cu S60 este inca in urma lui Google Maps for Mobile, in ce priveste calitatea. Iata ca gigantul finlandez este gata de a-i intrece pe cei...

Desi upgrade-ul din urma cu un an a fost binevenit, aplicatia Nokia Maps care soseste pe numeroase terminale dotate cu S60 este inca in urma lui Google Maps for Mobile, in ce priveste calitatea. Iata ca gigantul finlandez este gata de a-i intrece pe cei de la Google la capitolul softuri navigationale, printr-o noua versiune a aplicatiei sale.

Google Maps for Mobile intrecea Nokia Maps la 2 capitole importante: traficul in timp real si vizualizarea imaginilor din satelit. Raspunsul finlandezilor, sub forma unei noi aplicatii este disponibil deocamdata pentru un numar limitat de utilizatori, in scopuri de testare. Astfel, marea masa de utilizatori nu se poate bucura inca de Nokia Maps 2.0, cel putin pana ce softul nu trece de faza de testare.

Testerii au lasat sa se inteleaga ca noua versiune soseste cu un ecran navigational auto mai clar si transparent plus un mod "pieton" foarte util. Recuperand handicapul fata de Google Maps for Mobile, Nokia Maps 2.0 suporta mod de vizualizare prin satelit si date in timp real despre trafic. Nu cunoastem inca o data de lansare pentru versiunea beta, sau cea finala, dar ne vom multumi cu previewuri deocamdata, eventual unul video, prezentat la Mobile World Congress.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×