Acvariul din cabina telefonica...doar in Franta

1.721 ori
<b>Acvariul din cabina telefonica...doar in Franta</b>Acum ca Mobile World Congress a inceput, putem lua o pauza de la zecile de lansari de terminale mobile pentru a admira aceasta opera de arta made in France, o cabina telefonica convertita in acvariu: Veti gasi cabina la un colt de strada din Lyon, Franta...

Acum ca Mobile World Congress a inceput, putem lua o pauza de la zecile de lansari de terminale mobile pentru a admira aceasta opera de arta made in France, o cabina telefonica convertita in acvariu:

Veti gasi cabina la un colt de strada din Lyon, Franta si banuim ca nu se pot efectua apeluri din aceasta. Avand in vedere popularitatea telefoniei mobile si rata sa de penetrare, cam acesta este viitorul cabinelor telefonice, in cazul in care nu vom adopta cabina VoIP in curand. Singura problema cu un astfel de acvariu este confuzia pe care o poate starni pentru cetatenii turmentati care doresc sa dea un telefon urgent si risca sa fie udati din cap pana-n picioare.

In Romania o astfel de initiativa artistica este usor de realizat, mai ales prin ploile apocaliptice din Capitala sau printr-un flux mai "nervos" in Constanta, care ar umple imediat cabinele telefonice. Astfel cele 2 mari hobby-uri ale romanilor s-ar intersecta: sunatul in gluma si pescuitul, in cazul in care liniile telefonice ar mai functiona si nu ar cunoaste soarta celor de la STS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×