iPhone-uri cu camera de 3.2 si 5 megapixeli, gata de lansare?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.119 ori
<b>iPhone-uri cu camera de 3.2 si 5 megapixeli, gata de lansare?</b>Zvonul zilei are evident legatura cu Apple si cu iPhone, dar si cu un partener al companiei americane, OmniVision, care furnizeaza senzorii camerelor de pe iPhone. Cei de la DigiTimes afirma ca Apple si OmniVision au semnat un contract, care va permite...

Zvonul zilei are evident legatura cu Apple si cu iPhone, dar si cu un partener al companiei americane, OmniVision, care furnizeaza senzorii camerelor de pe iPhone.

Cei de la DigiTimes afirma ca Apple si OmniVision au semnat un contract, care va permite celei din urma companii sa produca senzori de imagine de 3.2 megapixeli pentru noul iPhone. In plus, aceeasi sursa ne informeaza ca si un senzor de 5 megapixeli se afla in stadiul de dezvoltare, fiind de asemenea inclus in contract.

Interesant este faptul ca aceasta camera mai performanta nu are legatura cu iPhone, ea fiind pregatita pentru incorporararea intr-un produs total diferit. Sa fie acesta netbook-ul cu touchscreen, pe care il asteptam de atat de mult timp sau poate un noul telefon non-iPhone?

[Via: Boygeniusreport.com]

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×