Samsung planuieste sa lanseze 3 telefoane Android in 2009

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.453 ori
<b>Samsung planuieste sa lanseze 3 telefoane Android in 2009</b>Pe langa Samsung, HTC, Motorola, Sony Ericsson si Asus-Garmin sunt gata sa lanseze terminale dotate cu OS-ul Android in 2009. Samsung va lansa nu mai putin de 3 telefoane Android in acest an, primul urmand sa soseasca pe piata in iunie. Handsetul va...

Pe langa Samsung, HTC, Motorola, Sony Ericsson si Asus-Garmin sunt gata sa lanseze terminale dotate cu OS-ul Android in 2009. Samsung va lansa nu mai putin de 3 telefoane Android in acest an, primul urmand sa soseasca pe piata in iunie.

Handsetul va debuta pe piata europeana, iar 2 dintre cele 3 modele vor sosi si in SUA prin intermediul a 2 operatori diferiti. Desi acesti operatori nu sunt cunoscuti, principalii suspecti ar fi T-Mobile si Sprint Nextel, ambii facand parte din Alianta Open Handset, responsabila cu dezvoltarea lui Android.

Samsung nu a oferit detalii in legatura cu lookul noului sau terminal, dar stim ca producatorul vrea sa se diferentieze de celelalte companii care pregatesc sau au lansat handseturi dotate cu acest OS. Singurul telefon comercial cu Android la bord, T-Mobile G1 integreaza perfect serviciile web Google, dar Samsung nu va trebui sa urmeze aceeasi reteta, de vreme ce OS-ul este deschis customizarilor.

Intre timp si HTC pregateste lansarea urmasului lui G1, Magic, cel de-al doilea telefon Android al companiei, care renunta la tastatura QWERTY, in favoarea unui touchscreen si a unui keyboard virtual.

[Via: Informationweek.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×