iPhone X Plus ni se dezvăluie în randări 3D; Vedem cum arată telefonul cu diagonală de 6.5 inch

1.581 ori
<b>iPhone X Plus ni se dezvăluie în randări 3D; Vedem cum arată telefonul cu diagonală de 6.5 inch</b>De-abia ce am văzut randări 3D marca @OnLeaks pentru smartphone-ul iPhone 9 și iată că sosește și o astfel de colecție de imagini pentru nimeni altul decât iPhone X Plus. Acesta este unul dintre cele 3 terminale pe care Apple le va lansa

În această dimineață am descoperit o serie de prime randări pentru unul dintre cele 3 iPhone-uri care se vor lansa în toamnă și anume pentru varianta de 6.1 inch numită iPhone 9. Acum același @onleaks ne prezintă și imagini 3D pentru modelul iPhone X Plus - cel care se va remarca printr-o diagonală mult mai generoasă de 6.5 inch și printr-o cameră duală în spate cu suport pentru captură bokeh.

iPhone X Plus

La prima vedere nu există deloc schimbări la nivel de design în raport cu iPhone X, asta pentru că ce vedem în cazul de față este doar o variantă mai mare a telefonului aniversar lansat de Apple în toamna anului trecut. Se păstrează decupajul din zona frontală ce găzduiește sistemul Face ID și toate celelalte elemente sunt fix unde le-am lăsat pe iPhone X.

Din punct de vedere al dimensiunilor, acest iPhone X Plus măsoară 157.5 x 77.4 x 7.7 mm în grosime și în cazul în care vă întrebați, iPhone X măsoară 143.6 x 70.9 x 7.7 mm. De asemenea, ce mai trebuie menționat aici este că iPhone X Plus va oferi în continuare o protuberanță a camerei duale din spate, zonă care măsurată atinge 9.1 mm în grosime.

Pe seama unor zvonuri știm că noul phablet Apple va avea un panou OLED de 6.5 inch cu rezoluție de 2688 x 1242 pixeli și probabil cu tehnologie 3D Touch. Se mai vorbește și despre o baterie de cel puțin 3000 mAh și la bord vom avea noul CPU Apple A12. Debutul este programat pentru luna septembrie! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×