iPhone X are probleme cu "linia verde a morţii", care apare pe unele unităţi, lateral pe ecran

4.535 ori
<b>iPhone X are probleme cu "linia verde a morţii", care apare pe unele unităţi, lateral pe ecran</b>Dacă ne-am cam lămurit cum stă treaba cu True Tone şi coloritul roşiatic al ecranului de pe iPhone X, azi descoperim o altă problemă cu acelaşi reputat terminal. Mai nou avem o "linie verde a morţii", ce apare lateral pe ecran, amintind puţin de scăpările

Dacă ne-am cam lămurit cum stă treaba cu True Tone şi coloritul roşiatic al ecranului de pe iPhone X, azi descoperim o altă problemă cu acelaşi reputat terminal. Mai nou avem o "linie verde a morţii" ("green line of death"), ce apare lateral pe ecran, amintind puţin de scăpările de lumină de pe curburile ecranelor terminalelor Samsung. Hai să vedem care e situaţia cu acest bug.

Imaginile de mai sus au fost postate pe Twitter de către 3 utilizatori: mix0mat0sis, Nate Heagy şi Christian Roman, deci avem cel puţin 3 cazuri separate de persoane afectate de bug. Observăm o dungă verde ce apare în partea dreaptă a ecranului şi arată foarte neplăcut. Încă nu se ştie ce provoacă această apariţie, iar Apple nu a dat încă o declaraţie oficială.

Speculaţii există totuşi. Având în vedere că iPhone X vine cu un ecran cu aranjament Diamond Shapes pentru pixeli, aflaţi că toţi sub-pixelii verzi apar în linii continue, în vreme ce pixelii roşii şi albaştri alternează. O problemă electrică ar fi dus la iluminarea sub-pixelilor verzi, cumva curentul alimentând doar acei sub-pixeli din acea porţiune a ecranului.

Şi Samsung a păţit ceva similar anul trecut, doar că dunga era roz. Un utilizator a primit deja alt telefon în loc la Apple Store, deci pare să fie o problemă hardware, soluţionată de Apple, nu una software. Dacă ar fi această primă şi ultimă problemă pentru iPhone X ar fi excelent, dar ca la orice flagship mare din 2017, mă aştept să mai apară neajunsuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×