iPhone X are probleme cu "linia verde a morţii", care apare pe unele unităţi, lateral pe ecran

4.278 ori
<b>iPhone X are probleme cu "linia verde a morţii", care apare pe unele unităţi, lateral pe ecran</b>Dacă ne-am cam lămurit cum stă treaba cu True Tone şi coloritul roşiatic al ecranului de pe iPhone X, azi descoperim o altă problemă cu acelaşi reputat terminal. Mai nou avem o "linie verde a morţii", ce apare lateral pe ecran, amintind puţin de scăpările

Dacă ne-am cam lămurit cum stă treaba cu True Tone şi coloritul roşiatic al ecranului de pe iPhone X, azi descoperim o altă problemă cu acelaşi reputat terminal. Mai nou avem o "linie verde a morţii" ("green line of death"), ce apare lateral pe ecran, amintind puţin de scăpările de lumină de pe curburile ecranelor terminalelor Samsung. Hai să vedem care e situaţia cu acest bug.

Imaginile de mai sus au fost postate pe Twitter de către 3 utilizatori: mix0mat0sis, Nate Heagy şi Christian Roman, deci avem cel puţin 3 cazuri separate de persoane afectate de bug. Observăm o dungă verde ce apare în partea dreaptă a ecranului şi arată foarte neplăcut. Încă nu se ştie ce provoacă această apariţie, iar Apple nu a dat încă o declaraţie oficială.

Speculaţii există totuşi. Având în vedere că iPhone X vine cu un ecran cu aranjament Diamond Shapes pentru pixeli, aflaţi că toţi sub-pixelii verzi apar în linii continue, în vreme ce pixelii roşii şi albaştri alternează. O problemă electrică ar fi dus la iluminarea sub-pixelilor verzi, cumva curentul alimentând doar acei sub-pixeli din acea porţiune a ecranului.

Şi Samsung a păţit ceva similar anul trecut, doar că dunga era roz. Un utilizator a primit deja alt telefon în loc la Apple Store, deci pare să fie o problemă hardware, soluţionată de Apple, nu una software. Dacă ar fi această primă şi ultimă problemă pentru iPhone X ar fi excelent, dar ca la orice flagship mare din 2017, mă aştept să mai apară neajunsuri.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×