iPhone X are probleme cu difuzorul de sus; câțiva utilizatori confirmă apariția unor sunete ciudate la volum maxim

2.748 ori
<b>iPhone X are probleme cu difuzorul de sus; câțiva utilizatori confirmă apariția unor sunete ciudate la volum maxim</b>După ce anterior aflam că unele unități iPhone X prezintă un bug al ecranului unde o margine laterală este colorată într-o nuanță de verde dintr-un motiv greu de înțeles, iată că acum mai punem o problemă pe listă. Aceasta are de-a face

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat am primit și vestea referitoare la problema întâmpinată de unii posesori de iPhone X cu ecranul OLED ce prezenta o dungă verde în partea laterală din dreapta. V-am vorbit pe larg despre subiect aici și astăzi continuăm cu o altă problemă asociată iPhone-ului aniversar, bug ce are de-a face acum cu difuzorul din partea de sus ce are rol și de earpiece.

Din cadrul unui topic deschis pe Reddit aflăm că o serie de utilizatori au remarcat zgomote de tip "pocnituri" ale difuzorului de sus, problemă ce apare atunci când volumul este setat la maxim. Aceste zgomote ar apărea chiar și la device-urile înlocuite și suntem informații că unora dintre posesori le-a fost refuzată înlocuirea pe motivul că se pregătește un fix software.

Sunt mari șanse să fie vorba despre un defect ce poate fi rezolvat printr-un update, asta pentru că și seria iPhone 8 s-a confruntat cu o problemă similară în urmă cu doar câteva săptămâni. Apple a demarat o investigație și în scurt timp ar trebui să aflăm care este soluția găsită.

Sfatul potrivit pentru cei care au în plan achiziția noului iPhone ar fi să mai aștepte câteva luni pentru a intra în posesia unui telefon lipsit de bug-uri și probleme, perioadă în care ar putea începe livrarea telefoanelor din a doua serie de producție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×