iPhone X Plus își dezvăluie dimensiunile prin intermediul unor schițe; Acesta are ecran de 6.5 inch

913 ori
<b>iPhone X Plus își dezvăluie dimensiunile prin intermediul unor schițe; Acesta are ecran de 6.5 inch</b>Începutul de săptămână ne aduce și noi schițe pentru iPhone-ul cu diagonală de 6.5 inch pe care Apple îl pregătește pentru lansare în luna septembrie a acestui an. Din câte putem vedea pe seama acestor imagini, terminalul oferă

Nici o săptămână fără zvonuri despre iPhone X Plus şi în general iPhone-uri din 2018. Cam aceasta ar fi abordare până în septembrie când vin telefoanele. Azi avem schiţe pentru aşa numitul iPhone X Plus, ştiţi voi, acel iPhone cu ecran OLED de 6.5 inch.

iPhone X Plus

Ar urma să fie un panou cu muchii înguste, iar terminalul va aduce foarte puternicul procesor Apple A12 de 7 nm la interior. Schiţele acestea prezintă un iPhone de 6.5 inch, cu un corp care măsoară 156.97 x 76.96 mm. Asta îl face mai compact decât corpul lui iPhone 8 Plus, adică mai puţin lung şi lat. Totul se potriveşte perfect cu randările recent scăpate pentru acest iPhone X Plus.

iPhone X Plus

Au scăpat schiţe şi pentru acel iPhone cu ecran LCD de 6.1 inch şi preţ ceva mai mic, teoretic "iPhone 9". Panoul său ar sacrifica 3D Touch-ul dintr-un motiv sau altul, iar telefonul va avea cameră singulară. Dimensiunile sunt de 147 mm x 71.37 mm. În continuare rămâne un mister iPhone X2, urmaşul telefonului de 5.8 inch cu breton de anul trecut. Acela va avea tot un panou OLED de 5.8 inch, dar în afară de un CPU A12 și cameră duală nu avem cum să prezicem prea multe despre el.

Toate 3 telefoanele Apple din acest an vor avea camere frontale TrueDepth, Face ID şi breton. Ca de obicei mă aştept ca toate aceste schiţe şi dimensiuni să fie preluate de designeri de concepte şi să fie transformate în randări. Recent am aflat că Apple ar fi comandat mai puţine componente de iPhone în acest an decât în 2017, dar privim cu precauţie acel zvon.

În principiu la design nu vedem mari schimbări în 2018. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×