Apple ar fi redus comenzile de componente pentru iPhone-urile din 2018 cu 20%

1.223 ori
<b>Apple ar fi redus comenzile de componente pentru iPhone-urile din 2018 cu 20%</b>O veste ce ajunge astăzi în online este și aceea că Apple ar fi optat pentru reducerea comenzilor de componente necesare pentru iPhone-urile din 2018, fiind sugerată chiar o reducere cu 20%. Astfel, gigantul din Cupertino ar urmări fabricarea

Noi informaţii despre viitoarele telefoane Apple din 2018 au apărut pe web şi se pare că Apple ar fi redus comenzile pentru componente de iPhone cu 20%. Sunt citate 4 surse de către publicaţia Nikkei Asian Review şi avem teorii despre această abordare mai jos.

Cele 3 iPhone-uri noi sunt aşteptate în această toamnă şi e vorba despre un model OLED de 6.5 inch, unul OLED de 5.8 inch şi unul LCD, cu preţ mai redus. Anul trecut Apple îşi anunţa furnizorii că avea nevoie de componente pentru a produce 100 de milioane de unităţi iPhone 8, iPhone 8 Plus şi iPhone X. Dacă se reduc comenzile cu 20%, atunci Apple ar ţinti spre o producţie de 80 de milioane de unităţi în acest an, asta dacă Apple şi-a păstrat ţinta de modele produse.

Firma din Cupertino ar fi comandat componente asociate panourilor OLED partenerilor săi mai devreme decât de obicei. Se doreşte ca acele două modele OLED să fie gata în august, dar toate 3 telefoanele se vor livra oricum în septembrie. Motivul pentru care gigantul american vrea totul mai devreme este pentru a evita lipsa de stoc care a apărut la iPhone X anul trecut.

Yuanta Securities afirmă că Foxconn va asambla 100% dintre unităţile de 5.8 inch, 80% până la 90% pentru iPhone-ul Plus de 6.5 inch şi 30% din modelul LCD de 6.1 inch. Pegatron se va ocupa de 60% din modelele LCD şi între 10 şi 15% din cele Plus de 6.5 inch. Firimiturile producţiei ajung la Wistron. Sursele Nikkei Asian Review afirmă că sunt şi ceva probleme cu sistemul de scanare facială 3D pentru iPhone-ul cu ecran LCD.

Samsung furnizează panourile OLED, iar LG şi Japan Display LCD-urile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×