Phablet-ul Xiaomi Mi Max 3 își dezvăluie ambalajul de retail; Va debuta în această lună cu ecran de 7 inch

1.660 ori
<b>Phablet-ul Xiaomi Mi Max 3 își dezvăluie ambalajul de retail; Va debuta în această lună cu ecran de 7 inch</b>Și în această lună cei de la Xiaomi au multă treabă, astfel că pe lista de lansări avem și terminale precum Mi Max 3 - un phablet cu diagonală uriașă de 6.9 inch ce a avut parte de multe leak-uri în ultima vreme. Astăzi chiar CEO-ul companiei

Luna iulie se anunță o perioadă foarte agitată pentru producătorul chinez Xiaomi, lună în care va aduce pe piață cel mai mare phablet din portofoliu și anume modelul Xiaomi Mi Max 3 cu diagonală de 6.9 inch. Au apărut destul de multe detalii despre acest dispozitiv online în ultima vreme, iar astăzi chiar prin intermediul CEO-ului companiei putem vedea ambalajul retail în care ne va fi livrat uriașul handset.

Din păcate această cutie nu dezvăluie detalii despre design-ul dispozitivului, confirmând doar numele pe care îl va purta. Am aflat însă din scăpări anterioare faptul că acest model va utiliza un ecran de 6.9 inch cu rezoluție Full HD+ de 2160 x 1080 pixeli și aspect 18:9, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 710 și până la 6 GB RAM în funcție de varianta aleasă.

Va avea și slot microSD la pachet, un scanner de amprente în spate și probabil difuzoare stereo. Potrivit speculațiilor recente, varianta de bază va costa în jur de 220 euro pe piața din China ceea ce nu sună deloc rău raportat la device-ul multimedia pe care îl avem în față. Așteptăm acum lansarea! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×