iPhone Xs şi iPhone Xs Max primesc un video de prezentare ce pare luat de la Apple (Video)

1.414 ori
<b>iPhone Xs şi iPhone Xs Max primesc un video de prezentare ce pare luat de la Apple (Video)</b>Cu doar câteva ore rămase până la evenimentul Apple din această seară avem ocazia să vedem și materiale video cu noile modele iPhone. Este vorba aici despre iPhone Xs și iPhone Xs Max, terminale prezentate într-un video de tip concept

Dacă Samsung ne-a făcut să fim obsedaţi de melodia lui Sia cu Diplo "Thunderclouds" în ultima lună, auzind-o mereu în spoturile lui Galaxy Note 9, ne întrebăm oare ce şlagăr va crea Apple odată cu debutul lui iPhone Xs. O posibilă revelaţie de genul vine din clipul de prezentare de mai jos, care deşi e neoficial, e realizat cu extrem de multă migală şi pricepere.

iPhone Xs

Suntem la doar ore distanţă de marele debut al lui iPhone Xs, dar şi Xs Max, acestea fiind numele ce par a fi fost alese pentru noile terminale flagship. E drept că mai circulă şi denumirile iPhone Xc şi Xr, dar şi iPhone 9 pentru varianta cu ecran LCD de 6.1 inch, cea ieftina. Postat de ConceptsiPhone pe web şi randat de către Gunho Lee, acest concept merge pe ideea de iPhone Xs-uri cu acel colorit auriu cu nuanţa nouă.

Terminalele au în continuare o ramă din oţel inoxidabil, dar de această dată pe altă nuanţă decât la iPhone X. Este un soi de "auriu întunecat", spre cupru cumva. În rest designul nu e foarte schimbat faţă de modelul de anul trecut, nici la lookul spatelui şi nici al feței. Butonul Home rămâne dispărut, bretonul e la posturi şi avem o combinaţie între sticlă şi metal, totul glossy, inclusiv rama metalică.

Pe 12 septembrie la ora 20:00, Tim Cook urcă pe scenă pentru a face oficiale aceste handseturi, împreună cu iPhone 9, cu două iPad Pro-uri noi, dar şi un Mac Mini şi căşti AirPods 2. Ar trebui să vină şi un MacBook ieftin şi Apple Watch Series 4. Toate acestea le aflăm printr-un live blogging marca Mobilissimo.ro de la ora 20:00. Aşteptaţi-vă la multe discuţii despre camere, fiind o generaţie "S" de iPhone, care tradiţional are upgrade de cameră. Iar seara vom începe să primim iOS 12 varianta finală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×