iPhone X sosește la precomandă de mâine în oferta Vodafone România; se livrează pe 3 noiembrie

1.663 ori
<b>iPhone X sosește la precomandă de mâine în oferta Vodafone România; se livrează pe 3 noiembrie</b>O veste bună vine astăzi pentru utilizatorii Vodafone ce au de gând să își achiziționeze noul iPhone X, telefon ce va fi disponibil chiar de mâine la precomandă în oferta operatorului. Descoperim că livrările sunt programate să înceapă

Cei interesați de achiziția lui iPhone X prin intermediul Vodafone România vor fi bucuroși să afle că acest operator va da startul programului de precomandă chiar de mâine, 27 octombrie. Precomenzile pot fi realizate online accesând site-ul vodafone.ro și livrările sunt programate să înceapă la o săptămână distanță, adică pe 3 noiembrie.

iPhone X

Noul telefon se laudă cu un design modern dat de panoul ce ocupă mare parte din panoul frontal, fiind vorba despre o unitate Super Retina de 5,7 inch. Avem și un procesor de top numit A11 Bionic ce aduce motor neural pentru învățare artificială și aplicații în materie de realitate augumentată, iar o noutate absolută pentru universul Apple este tehnologia de încărcare wireless.

Mai notăm pe listă și tehnologia Face ID de scanare facială, soluție ce înlocuiește scanner-ul de amprente Touch ID. Deși operatorul Vodafone România nu a dezvăluit prețurile lui iPhone X, așteptați-vă ca sumele să pornească de la 5.299 lei pentru varianta ce aduce 64 GB de stocare flash. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×