LG Innotek ridică o nouă fabrică în Vietnam, loc unde se vor dezvolta module foto pentru Apple

743 ori
<b>LG Innotek ridică o nouă fabrică în Vietnam, loc unde se vor dezvolta module foto pentru Apple</b>Printre alte afaceri în care cei de la LG Electronics sunt implicați se numără și business-ul numit LG Innotek. Această filială are rolul de producere a modulelor foto pentru smartphone-uri, module care iată au atras atenția și celor de la Apple

Sud-coreenii de la LG activează și în zona de module foto, având drept filială pentru producerea de asemenea echipamente pe LG Innotek. Un raport sosit astăzi online ne dezvăluie faptul că LG Innotek a ridicat o nouă fabrică în Vietnam pentru producerea de module foto pentru Apple - această țară fiind aleasă pentru a reduce costurile de producție și a celor cu forța de muncă.

Din partea unor surse din industrie aflăm că sud-coreenii au investit suma de 230 milioane de dolari în această linie de producție și că testele trial au început deja. Aici vor fi dezvoltate module foto principale pe care Apple le va utiliza pe viitoare modele iPhone. Este vorba atât despre camere foto singulare, cât și despre module duale precum cele găsite pe iPhone X.

Odată ce linia de producție se deschide, LG Innotek va fi capabilă să livreze 100.000 module foto pe zi până la finalul acestui an. Pe final mai aflăm că LG Innotek va înregistra vânzări de 6.2 miliarde de dolari în acest an, 3.54 miliarde dolari provenind doar din module foto care în mare parte ajung la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×