Razer Phone se vinde în România; Îl găsiți listat la PCGarage.ro

4.079 ori
<b>Razer Phone se vinde în România; Îl găsiți listat la PCGarage.ro </b>Telefonul de gaming Razer Phone a ajuns în România în această perioadă a sărbătorilor de iarnă și îl găsiți listat la PCGarage.ro. Costă 3.798 lei și este unul dintre puținele handset-uri cu 8 GB RAM de pe piață locală.

Telefonul de gaming Razer Phone a ajuns în România în această perioadă a sărbătorilor de iarnă și îl găsiți listat la PCGarage.ro. Costă 3.798 lei și este unul dintre puținele handset-uri cu 8 GB RAM de pe piață locală.

Practic în afară de ZenFone AR, OnePlus 5 și Xiaomi Mi Mix 2 nu prea mai aveți opțiuni cu așa mult RAM. Fiind produs de Razer e clar un gaming device, unul cu ecran la 120 Hz, atribut unic în zona smartphone. Are și cel mai puternic CPU Snapdragon din 2017, S835 și o baterie puternică de 4.000 mah.

Razer Phone se vinde în România; Îl găsiți listat la PCGarage.ro

PCGarage.ro oferă la pachet cu produsul un abonament Bitdefender Mobile Security 2018 pentru Android. Trebuie spus și că acest telefon nu are jack audio, dar vine cu difuzoare stereo frontale cu amplificatoare THX și Dolby Atmos. Are scanner de amprente integrat în butonul Power și vine cu un corp din aluminiu prelucrat prin tehnologia CNC.

Găsim o cameră duală cu senzori de 12 MP în spate și una frontală de 8 MP. Ca aspect inedit e și faptul că rulează Android 7.1.1 cu Nova Launcher Prime Razer Edition aplicat peste. La preț de PC de gaming, acest telefon e cu siguranță future proof, dar și cam exclusivist și de nișă. Aşteptam să ajungă în stoc.

Mulțumim Vlad Gabriel Mircioaga pentru pont. 

Bonus:

Razer Phone hands-in video realizat de Marques Brownlee

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×